Acasa Comunicate de presa Afaceri Cum să reduci costurile și să maximizezi eficiența cu o aplicatie HR?

Cum să reduci costurile și să maximizezi eficiența cu o aplicatie HR?

Te-ai gândit vreodată cum poți crește semnificativ eficiența din compania ta? O aplicatie HR, dar și un program salarizare sunt sisteme digitale care te ajută să gestionezi intuitiv procesele de resurse umane și payroll. Ele te ajută să-ți reduci costurile și să crești eficiența și productivitatea din companie, minimizând în același timp birocrația asociată operațiunilor administrative.

Simplifică procesele de resurse umane cu o aplicatie HR

Una dintre caracteristicile esențiale ale unei aplicații HR este automatizarea unui număr mare de  procese specifice departamentului de resurse umane. De la recrutare și onboarding până la administrarea datelor angajaților și monitorizarea performanțelor, o aplicatie HR eficientizează și simplifică multe activități ale departamentului de resurse umane. Totodată, un program salarizare îți permite să realizezi rapid calculul de salarii pentru angajații din companie.

Portal self-service pentru angajați

O aplicatie HR oferă numeroase funcționalități pentru specialiștii în resurse umane, dar și pentru angajați deopotrivă. Prin utilizarea portalului de self-service din aplicație, angajații își pot vizualiza informațiile personale, își pot gestiona pontajul, pot solicita zile libere sau își pot vizualiza fluturașii de salariu, generați dintr-un program salarizare. Aceasta asigură o comunicare rapidă în cadrul organizației, și economisește timp prețios pentru departamentul de resurse umane.

Centralizezi datele și generezi rapoartele personalizate 

Un alt beneficiu al unei aplicații HR este centralizarea datelor angajaților într-un singur loc. Prin stocarea informațiilor esențiale, cum ar fi datele de contact, informațiile contractuale și istoricul veniturilor într-un sistem centralizat și securizat, cum este o aplicatie HR, se elimină necesitatea de a căuta informațiile în mai multe surse sau fișiere. Prin urmare, îți facilitează accesul rapid la datele angajaților în orice moment. Mai mult decât atât, o aplicație HR eficientă permite generarea de rapoarte personalizate, care oferă informații detaliate și relevante pentru luarea deciziilor strategice.

Integrează o aplicatie HR cu un program salarizare

Alături de sistemul destinat gestionării proceselor de resurse umane, poți utiliza un program salarizare pentru a realiza mai ușor calculul de salarii din compania ta. Softul minimizează riscul de erori umane și reduce timpul necesar pentru efectuarea calculelor. Un program salarizare te ajută să gestionezi cu ușurință regulile complexe de salarizare, și îți permite să generezi rapoarte precise legate de operațiunile de payroll. 

Îți reduci costurile și economisești timp

O aplicatie HR acoperă o gamă largă de nevoi în ceea ce privește sarcinile specialiștilor în resurse umane, și le eficientizează semnificativ activitatea. Implementarea softului minimizează birocrația și diminuează consumul de hârtie. Astfel, îți reduci costurile, dar și câștigi timp, iar astfel poți aloca mai multe resurse pentru dezvoltarea companiei, ori spre creșterea satisfacției angajaților sau a brandului de angajator. 

UCMS by AROBS dezvoltă soluții intuitive de HR și payroll

O aplicatie HR și un program salarizare sunt instrumente menite să eficientizeze procesele complexe de HR și payroll. Automatizarea proceselor, centralizarea datelor, generarea rapoartelor, precum și calculul de salarii cu precizie sunt caracteristici care te ajută să-ți reduci costurile și să maximizezi eficiența. 

Îți dorești și tu astfel de sisteme în compania ta? Cele două soluții software de resurse umane și salarizare dezvoltate de UCMS by AROBS, True HR și dp-Payroll, sunt ușor de utilizat și configurabile, pentru a acoperi nevoile specifice ale companiei tale. Mai multe informații despre aceste aplicații poți afla de la specialiștii UCMS by AROBS prin email la sales@ucms.ro sau la telefon 0720 534 424.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Ioana Goron
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cum îți menții sănătatea și energia în timpul sarcinii și după naștere?

Un copil este un lucru magic. Sarcina este o perioadă minunată, însă și o perioadă în care…