Acasa Comunicate de presa Afaceri O aplicatie HR te ajută să gestionezi ușor procesele administrative

O aplicatie HR te ajută să gestionezi ușor procesele administrative

Când știi că este momentul să investești într-o aplicatie HR pentru compania ta? Dacă ai parte constant de procese administrative greoaie, probabil ai nevoie de o astfel de soluție, denumită și soft resurse umane. Digitalizarea businessului tău și a operațiunilor de HR este soluția pentru a minimiza birocrația internă și pentru a câștiga timp prețios pe termen lung, dar și pentru a-ți reduce costurile.

Cum te ajută o aplicatie HR performantă?

O soluție digitală pentru gestionarea proceselor de resurse umane, denumită aplicatie HR sau soft resurse umane, te ajută să-ți eficientizezi timpul de lucru și să îți optimizezi cheltuielile asociate proceselor de HR. Fie că ne referim la centralizarea pontajului salariaților, recrutare, onboarding, training, evaluarea personalului sau gestionarea cererilor angajaților, o aplicatie HR performantă te ajută să optimizezi toate aceste operațiuni și nu numai. În acest fel, câștigi timp important pe care îl poți aloca înspre alte activități esențiale din companie.

Simplifici managementul personalului

Pe lângă procesele menționate mai sus, un soft resurse umane poate fi utilizat pentru a gestiona datele angajaților, cum ar fi informații personale, contracte de muncă, acte adiționale, evidența controalelor medicale, delegații, rapoarte și alte documente diverse. Această opțiune oferită de o aplicatie HR este foarte utilă pentru departamentele de resurse umane, care pot avea acces rapid la informațiile relevante despre angajați, precum și la o istorie a modificărilor survenite de-a lungul timpului. În acest fel, poți extrage ușor în orice moment toate informațiile de care ai nevoie despre salariați.

Eficientizezi sarcinile administrative

O aplicatie HR îți oferă posibilitatea de a gestiona numeroase operațiuni dintr-un singur loc, astfel îți reduci timpul și munca manuală necesară pentru realizarea lor. De exemplu, prin utilizarea unui soft resurse umane nu ești nevoit să introduci aceleași informații în mai multe sisteme. În plus, aplicația reduce riscul de apariție a unor erori, prin eliminarea necesității de a introduce manual datele angajaților și a altor informații în mai multe locuri.

Generezi ușor rapoarte importante

O altă caracteristică importantă oferită de o aplicatie HR este posibilitatea de a genera rapoarte detaliate despre angajați, cum ar fi istoricul angajării, absențele și concediile medicale, obiectivele și performanța. Aceste rapoarte pot fi utile pentru a lua decizii informate și pentru a monitoriza activitatea angajaților în timp.

Poți configura un soft resurse umane

În plus, o aplicatie HR complexă poate fi personalizată în funcție de nevoile și cerințele companiei tale. Astfel, poți configura un soft resurse umane pentru a se potrivi cu nevoile specifice ale organizației, dar și domeniului în care activezi. De asemenea, o funcționalitate dedicată pontajului, inclusă într-un program de HR, îți permite să definești anumite ture de lucru prestabilite, pentru a gestiona situații complexe.

Alege o aplicatie HR complexă și ușor de utilizat

Utilizarea unei aplicații HR este o alegere excelentă dacă dorești să îți optimizezi operațiunile de resurse umane și să îți îmbunătățești eficiența și productivitatea internă. Softul True HR, dezvoltat și inovat constant de UCMS by AROBS, îți oferă funcționalități multiple pentru a gestiona simplu și rapid cele mai multe dintre sarcinile de resurse umane. Pentru mai multe detalii, ia legătura cu specialiștii UCMS by AROBS prin e-mail la sales@ucms.ro sau la telefon 0720 534 424.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Ioana Goron
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cele mai frecvente afecţiuni cardiace de care copiii pot suferi

Dacă eşti părinte, sigur ești preocupat de sănătatea copilului tău, iar un aspect importan…