Acasa Toate categoriile Servicii de calitate in sistemul de rent a car din Alba Iulia

Servicii de calitate in sistemul de rent a car din Alba Iulia

0
0

Alba Iulia este un oras turistic, ce are capacitatea de a-si dubla numarul de locuitori pe timpul verii. Dupa cum stim deja printre cele mai cautate servicii ale turistilor sunt: sistemele de cazare, restaurantele si companiile de rent a car. Cu toate ca in situatia primelor doua, bazele sunt extrem de bine puse la punct,… Apar totusi anumite lacune, in ceea ce priveste al tre-lea tip de serviciu. Spre exemplu, in sistemul de rent a car, cu toate ca sunt foarte multe companii in Alba Iulia,… Vedem foarte putine firme de inchirieri auto care sa ridice standardele la nivelul unui oras turistic.

servicii de calitate in rent a car orasul alba iulia

Unde gasesc companii de incredere de inchirieri auto in Alba Iulia?

In prezent, sunt aproximativ 20 de companii de inchirieri auto in tot orasul Alba Iulia. Cu toate ca pare ca exista extrem de multe firme de rent a car intr-un oras atat de mic,… Tindem sa spunem ca: NU ESTE DELOC CUM VA IMAGINATI! Dupa cum vedem peste tot, concurenta si competitia impinge fiecare agent economic, pentru a-si imbunatati serviciile si produsele. In cazul pietei din rent a car-ul orasului Alba Iulia, tindem sa credem ca acest numar ( 20 de companii ) nu este destul de mare. Intre aceste firme par sa nu existe deloc competitie. Si, dupa cum stim, unde nu exista competitie, nu va exista dorinta de evolutie. In randurile urmatoare veti vedea si de ce.

In orasul Alba Iulia sunt foarte putine companii de rent a car, care sa ofere servicii complete

Serviciile de rent a car nu inseamna doar inchirierea masinii. Ele reprezinta mai mult de atat! Inchirierea auto inseamna asistenta tehnica, reprezentare si o gama larga de servicii, astfel incat clientul sa aiba de unde alege. In prezent, doar o singura companie de inchirieri auto ofera servicii complete de inchiriere. Aceasta se numeste Rent-4U rent a car si are punctul de lucru in orasul Alba Iulia deschis de foarte putin timp. Este una dintre putinele companii care are capacitatea de a oferi:

  • inchirieri auto pe termen scurt ( doua zile, o zi sau cateva ore )
  • sisteme de rent a car fara garantie auto
  • posibilitatea de a inchiria masina fara card de credit

Din pacate, aceste servicii mentionate de noi mai sus,… Lipsesc cu desavarsire atunci cand vine vorba de restul pietei de inchirieri auto din Alba Iulia.

Mai exista si alte companii de inchirieri auto, care sa ofere servicii de calitate in orasul Alba Iulia

Nu dorim sa aruncam cu pietre in nimeni. De asemeni, nu dorim sa defaimam imaginea niciunei companii, dar… Din pacate, sistemul de inchirieri auto din orasul Alba Iulia si din tot judetul este destul de rudimentar. Cele 20 de companii de rent a car, ce se afla in prezent in acest oras, neavand competitie nu au nevoie sa progreseze. In orasul Bucuresti, lupta este mult mai acerba si fiecare companie de inchirieri auto va incerca sa ofere ceva in plus clientului.

Din pacate, aici, nu suntem in orasul Bucuresti si din cate vedem, fiecare companie de inchirieri auto ofera ceea ce doreste. Nu conteaza daca clientul are nevoia de cat mai multa diversitate! Mai mult de atat, daca 20 de firme pun pe piata acelasi nivel de servicii, atunci vei avea de ales intre prost si mai prost.

Din cate vedem, in prezent, sistemul de inchirieri masini din Alba Iulia este la fel ca acum 20 ani. Nu s-a schimbat absolut nimic, dar ofera posibilitatea se schimbe in urmatoarea perioada.

Credem ca, este totusi nevoie ca o singura firma de inchirieri auto sa aduca elementele ce merg in marile orase. In momentul in care s-a produs aceasta mica shimbare, toate firmele de inchirieri masini vor fi nevoite sa le adopte, chiar si pentru acest oras mic.

Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit si va asteptam si pe viitor cu alte articole interesante!

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de rent4u
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cum au conolizat englezii zona Statelor Unite?

In acest articol vom invata cum au conolizat englezii suprafata Statelor Unite de astazi. …