Acasa Toate categoriile Transport persoane Romania-Germania-Retur

Transport persoane Romania-Germania-Retur

Datorită pandemiei Covid-19 la nivel mondial, țările europene continuă să ia o varietate de măsuri pentru a combate răspândirea virusului. Prin urmare, restricțiile de călătorie și reglementările speciale de igienă continuă să se aplice, care afectează și Germania.

Alegeti cu incredere serviciile de transport Romania-Germania oferite de JRKTravel.ro

Institutul Robert Koch evaluează continuu situația actuală în ceea ce privește răspândirea Coronavirusului, iar guvernul federal clasifică țările cu un număr mare de cazuri ca zone de risc în conformitate cu această evaluare.

Dacă intrați în Germania dintr-o zonă cu risc, trebuie să mergeți acasă imediat după sosire – sau la o altă cazare la destinație – și să vă mențineți izolat timp de zece zile (carantină internă)
Carantina internă poate fi de obicei încheiată cu un rezultat negativ al testului după cel mult 5 zile
Începând cu 8 noiembrie, trebuie să vă înregistrați printr-un formular de înregistrare digitală dacă ați fost într-o zonă de risc cu până la zece zile înainte
La www.einreiseanmeldung.de puteți oferi informații despre sejururile dvs. din ultimele zece zile
După ce ați furnizat toate informațiile necesare, veți primi un fișier PDF ca confirmare
Operatorul dvs. va verifica dacă aveți o confirmare înainte de începerea călătoriei – altfel nu vă pot transporta
Puteți obține mai multe informații, de ex. dacă țara dvs. de origine este considerată o zonă de risc și informații suplimentare cu privire la intrarea dvs. în Germania la ambasada germană responsabilă din străinătate
Când călătoriți cu Deutsche Bahn, pasagerii care intră în Germania direct dintr-o zonă cu risc ridicat trebuie să introducă datele de contact și destinația într-un formular online
Când călătoriți în Germania cu avionul, vă rugăm să contactați compania aeriană pentru a primi informații despre reglementările actuale în vigoare

Guvernul german și-a extins interzicerea zborurilor aeriene de pasageri care sosesc din Marea Britanie în Germania până la interzicerea tuturor formelor de transport până miercuri, 6 ianuarie 2021.

În această perioadă, operatorilor de transport li se interzice să ofere călătorii cu avionul, autobuzul, feribotul și trenul din Marea Britanie către Germania.

De la 1 ianuarie 2021, operatorii de transport pot solicita autorităților germane o scutire pentru transportul persoanelor fizice care sunt rezidente în Germania. Contactați operatorul de transport pentru mai multe informații.

Alegeti si serviciile de transport persoane spre Belgia.

Călătorilor care sosesc în Germania și care au fost în Marea Britanie în ultimele 10 zile li se va cere să ofere autorității lor locale de sănătate publică un rezultat negativ al testului coronavirus și să îl poată arăta la graniță. Testul nu mai poate fi efectuat la sau imediat după intrarea în Germania. Guvernul german a cerut companiilor aeriene și altor companii de transport să transporte numai acei călători care pot prezenta dovada testului la începutul călătoriei lor. Rezultatul testului poate fi pe suport de hârtie sau electronic. Testul trebuie să fi fost făcut cu mai puțin de 48 de ore înainte de a intra în Germania. Chiar și cu un test negativ, vi se va cere să vă autoizolați timp de 10 zile de la sosirea în Germania, cu posibilitatea testării și eliberării după 5 zile.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de flaviusnoja
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Carpet Cleaning Services in Hammersmith

Carpets today represent both a financial and a sentimental value and therefore their destr…