Acasa Comunicate de presa Afaceri Remunerațiile angajaților, ușor de calculat cu un soft calcul salarii

Remunerațiile angajaților, ușor de calculat cu un soft calcul salarii

Calculul salariilor angajaților este o sarcină complexă, dar cu ajutorul unui soft calcul salarii și al unui soft pontaj, aceasta poate deveni mult mai ușoară. Utilizarea unei soluții software de payroll simplifică activitatea specialiștilor HR, și îi ajută în ceea ce privește reducerea volumului de muncă. De asemenea, pentru a calcula cu precizie salariile, colectarea informațiilor despre orele lucrate de angajați în format electronic este un aspect important.

Alege o aplicație de salarizare pentru compania ta 

Un soft calcul salarii este o aplicație care permite companiilor să calculeze remunerațiile angajaților cu ușurință, prin automatizarea anumitor procese. Soluția digitală funcționează pe baza unor reguli pentru a calcula salariile corect, cu toate aspectele incluse: orele suplimentare, primele, bonusurile, reținerile salariale sau alte elemente variabile. În completarea acestuia vine un soft pontaj, prin care personalul de resurse umane poate vizualiza cu ușurință câte ore sau zile a lucrat fiecare angajat. Aceste informații sunt importate ulterior într-un soft calcul salarii, pentru a stabili cu exactitate suma cuvenită fiecărui angajat.

De ce să alegi un soft calcul salarii?

Printre avantajele utilizării unui soft calcul salarii se numără: minimizarea erorilor umane, un flux optim al operațiunilor de payroll și un mod intuitiv de a calcula remunerațiile angajaților. De asemenea, un soft calcul salarii poate fi utilizat pentru a genera rapoarte privind operațiunile financiar-contabile. Acest lucru poate fi util pentru a analiza costurile totale ale companiei și pentru a lua decizii informate privind cheltuielile cu personalul.

Integrare cu softuri de HR

În plus, un soft calcul salarii poate fi integrat cu un soft pontaj, sau chiar cu o aplicație complexă de gestionare a resurselor umane. Datele referitoare la prezența angajaților la locul de muncă sunt esențiale pentru a realiza un calcul precis al salariilor acestora. Prin utilizarea unui soft pontaj, informațiile despre orele lucrate pot fi colectate de la terminalele de acces instalate în punctele de lucru ale companiei. Acestea funcționează după sistemul punch in – punch out, cu o cartelă electronică, și furnizează datele de intrare și ieșire.

De asemenea, există posibilitatea ca specialiștii HR să introducă datele de prezență ale angajaților într-o pagină specială dintr-un soft pontaj, iar ulterior să le introducă rapid într-un soft calcul salarii. La nevoie, pot fi operate modificările necesare astfel încât calculul remunerațiilor să fie realizat corect. Nu în ultimul rând, angajații își pot introduce singuri datele de prezență. În situația în care compania este împărțită în mai multe locații, sau dacă angajații își desfășoară activitatea în format hibrid, un soft pontaj are capacitatea de a centraliza toate informațiile despre orele lucrate de aceștia.

Descoperă soluțiile software dezvoltate de UCMS by AROBS

Un soft calcul salarii face ca operațiunile de payroll să se desfășoare mult mai ușor și mai precis. Acesta poate minimiza erorile umane, poate genera rapoarte privind remunerarea angajaților și poate fi integrat cu alte sisteme. Utilizarea unui soft calcul salarii, dar și a unui soft pontaj este benefică pentru orice companie care dorește să-și gestioneze operațiunile de payroll într-un mod eficient.

UCMS by AROBS dezvoltă soluții digitale pentru businessuri din diverse domenii de activitate. Compania îți poate oferi un soft calcul salarii, dp-Payroll, și o aplicație de resurse umane, True HR, în care este inclus și un soft pontaj. Sistemele sunt configurabile, pentru a răspunde la cât mai multe dintre situațiile particulare întâlnite în diverse domenii de activitate. Află mai multe detalii de la specialiștii UCMS by AROBS prin email la sales@ucms.ro sau la telefon 0738 822 537.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Ioana Goron
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Explorează potențialul inoxului în confecții metalice personalizate

Oțelul inoxidabil, cunoscut pentru rezistența sa la coroziune și aspectul estetic plăcut, …