Acasa Comunicate de presa Media - Publicitate Descoperă cărțile captivante de biologie disponibile pe Printre Carti

Descoperă cărțile captivante de biologie disponibile pe Printre Carti

Comentariile sunt închise pentru Descoperă cărțile captivante de biologie disponibile pe Printre Carti
0

Printre Carti, un anticariat din București, este locul ideal pentru pasionații de biologie în căutarea unor cărți captivante și informative.

Site-ul oferă o gamă variată de titluri despre biologie, botanică și medicină, care pot satisface curiozitatea și setea de cunoaștere a cititorilor. Iată o selecție a cărților de biologie pe care le poți găsi pe site-ul anticariatului:

  1. „Mica enciclopedie de biologie și medicină” – apărută în 1976 și scrisă de autori anonimi, reprezintă o resursă valoroasă pentru cei interesați de biologie și medicină. Cu cele 327 de pagini ale sale, această enciclopedie acoperă numeroase subiecte și oferă informații esențiale.
  2. „Teorii, legi, ipoteze și conceptii în biologie” – scrisă de Gheorghe Mohan și apărută în 1992, această carte explorează diferite teorii, legi și concepte fundamentale din domeniul biologiei. Autorul oferă o perspectivă interesantă asupra evoluției și funcționării vieții în lumea naturală.
  3. „Biologie celulară pentru facultățile de medicină” – scrisă de Ilie Diculescu și apărută în 1983 este un ghid esențial pentru studenții de medicină sau pentru cei interesați de anatomie și fiziologie celulară. Autorul abordează subiecte precum structura celulei, metabolismul și comunicarea celulară.
  4. „Biologie. Clasa a VIII-a” – autorul Niculina Badiu oferă o perspectivă accesibilă și comprehensivă asupra biologiei în această carte dedicată elevilor de clasa a VIII-a. Cu cele 120 de pagini ale sale, această carte este o resursă valoroasă pentru înțelegerea conceptelor de bază din biologie.
  5. „Biologie. Manual pentru clasa a XI-a” – scrisă de C. Th. Niculescu și R. Carmaciu, această carte este destinată elevilor de clasa a XI-a și acoperă programa de biologie pentru acest nivel de învățământ. Manualul oferă informații detaliate și ilustrații relevante pentru a susține procesul de învățare.

Acestea sunt doar câteva exemple de cărți de biologie pe care le poți găsi pe anticariatul Printre Carti. Este important să menționăm că stocurile și disponibilitatea acestor cărți pot varia, așa că este recomandat să verifici site-ul pentru ultimele informații.

De asemenea, poți explora și alte titluri și autori, descoperind o lume fascinantă a cunoașterii biologice.

Anticariat Printre Carti | PrintreCarti.ro

Anticariat Printre Carti

 

În concluzie, PrintreCarti.ro oferă o selecție interesantă de cărți de biologie, de la manuale academice la enciclopedii și lucrări specializate.

Indiferent dacă ești student, profesionist în domeniul medical sau pur și simplu pasionat de biologie, acest anticariat online poate fi o sursă valoroasă de informații și lectură captivantă.

Explorează oferta lor bogată și bucură-te de aventurile literare și științifice pe care cărțile de biologie le oferă!

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Media - Publicitate
Comentariile sunt inchise.

Citeste si...

Tipuri de corset la rochia de mireasa

Corsetul la rochia de mireasă nu este doar un element de susținere; este o piesă de artă c…