Acasa Comunicate de presa Divertisment John Wick 4: Trailer necruțător cu Keanu Reeves!

John Wick 4: Trailer necruțător cu Keanu Reeves!

În cea de-a patra parte a seriei de acțiune, Wick, îmbrăcat în negru, luptă împotriva unei organizații criminale internaționale în mai multe părți ale lumii.

John Wick 4

Cu patru luni înainte de lansarea planificată a filmului „John Wick: Chapter 4”, Keanu Reeves dă lovitura în rolul unui asasin plătit într-un nou trailer. Studioul Lionsgate a pus online videoclipul de acțiune de două minute și jumătate. În cea de-a patra parte a seriei de acțiune, Wick, îmbrăcat în negru, luptă împotriva unei organizații criminale internaționale în mai multe părți ale lumii. Odată cu Marchizul de Gramont (Bill Skarsgård), apare și un nou răufăcător.

Fostul cascador Chad Stahelski se întoarce la bord ca regizor, după ce a regizat fiecare secvență din 2014, cel mai recent fiind John Wick: Chapter 3 – Parabellum din 2019. De asemenea, revin actorii Laurence Fishburne și Ian McShane.

După cum a dezvăluit regizorul Chad Stahelski într-un interviu pentru „Collider”, cea de-a patra parte va fi și cea mai lungă din întreaga franciză. Având în vedere că părțile anterioare au durat între 101 și 131 de minute, acum ne putem aștepta la aproximativ 2 ore și jumătate de film de acțiune, deoarece „John Wick 4” nu se presupune că va fi extrem de lung.

Seria „John Wick” a început în 2014. „Capitolul 2” a fost lansat în 2017, iar „Capitolul 3” în 2019. Cele trei filme au avut încasări de peste 580 de milioane de dolari americani la nivel mondial. O a cincea parte a fost deja confirmată.

Abia de curând s-a aflat că Reeves și-a pus ochii pe o nouă apariție în rolul lui John Wick. Potrivit presei americane, actorul negociază pentru un rol în viitorul spin-off „Wick”, „Ballerina”, în care o eroină de acțiune (Ana de Armas) dă tonul.

„John Wick 4” va fi lansat în cinematografe pe 24 martie 2023. Mai multe despre filme vezi aici

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de cartonescu
Arata mai multe articole din categoria Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

STUDIU. Mulți bătrâni iau mult mai multe medicamente prescrise decât au nevoie de fapt

Adulții în vârstă chiar trebuie să ia o multitudine de medicamente diferite pentru a rămân…