Acasa Comunicate de presa Evenimente Descopera pelerinajele organizate de Avraam Travel la Parintele Macarie Besliu

Descopera pelerinajele organizate de Avraam Travel la Parintele Macarie Besliu

Daca te numeri printre credinciosii si enoriasii care isi doresc sa ajunga sa se intalneasca personal cu o parte dintre cei mai cunoscuti si iubiti duhovnici din Romania, atunci cu siguranta ca pelerinajele organizate sunt cea mai potrivita alegere. Unul dintre duhovnicii foarte apreciati in zilele noastre in Romania este Parintele Macarie Besliu.

Acesta slujeste in prezent la Schitul de la Muntioru, Vrancea, dupa ce ani de zile a slujit si a fost staretul de la Manastirea de la Poiana Marului. Avraam Travel este agentia de turism care propune credinciosilor si enoriasilor posibilitatea de a merge intr-un pelerinaj la Schitul de la Muntioru pentru a-l intalni personal pe Preotul Macarie Besliu.

Invatarile si mesajele Parintelui Macarie Besliu

Preotul Macarie Besliu este departe de a fi unul dintre duhovnicii obisnuiti. Acest lucru datorita faptului ca vorbim despre un Parinte care mai degraba transmite prin intermediul trairilor sale mesaje decat prin cuvinte. Enoriasii si credinciosii care au avut bucuria de a-l cunoaste si de a petrece timp alaturi de Parintele Macarie afirma ca slujirea facuta de acesta este cu adevarat foarte intensa si aduce multa lumina.

Intensitatea rugaciunilor si a mesajelor transmise de Parinte este foarte ridicata. Mai mult, Parintele Macarie Besliu are capacitatea de a vedea dincolo de ceea ce afiseaza oamenii care ajung inaintea lui, spunandu-se ca acesta cunoaste omul chiar inainte ca problemele sa ii fie aduse la cunostinta. Rugaciunile Parintelui au avut darul de a ajuta foarte multi credinciosi sa depaseasca unele dintre cele mai dificile momente ale vietii.

Se spune ca forta launtrica de care se bucura Macarie Besliu poate fi simtita de fiecare credincios care ajunge sa intre in contact direct cu Parintele. Tocmai din acest motiv foarte multa lume cauta sa ajunga personal la Schitul de la Muntioru, pentru a primi sfaturile si binecuvantarile Parintelui. Desi vorbim despre Parinte ca despre o persoana la o varsta inaintata, energia pe care o emana este similara cu aceea a unui copil.

Programul pelerinajului la Preotul Macarie Besliu

Pentru acei credinciosi care isi doresc sa ajunga la Parintele Macarie Besliu, pelerinajul organizat de agentia de turism Avraam Travel se desfasoara pe durata de 1 zi. Se pleaca din Bucuresti de la baza Dealului Patriarhiei la ora 5:30 dimineata pe ruta Bucuresti – Urziceni – Buzau – Rm Sarat cu intoarecere la Bucuresti.

Odata ajunsi la Schitul de la Muntioru, schit care are Hramul Schimbarea la Fata, pelerinii si credinciosii vor putea participa la slujbele din ziua respectiva. Slujbele organizate de Parintele Macarie Besliu sunt continuate de o intalnire directa cu duhovnicul. Astfel credinciosii vor avea oportunitatea de a primi sfaturile si binecuvantarile Parintelui. In acelasi timp enoriasii vor putea sa ii solicite indrumare si sprijin pentru problemele cu care se confrunta si pentru care au venit la rugaciune.

Dupa incheierea timpului cu Parintele Macarie Besliu, credinciosii se vor imbarca un mijlocul de transport si urmeaza drumul de intoarcere catre Bucuresti. Rezervarile pentru pelerinajul la Preotul Macarie Besliu pot fi facute la numerele de telefon 0735162701, 0731396104 sau pe e-mail la adresa rezervari@avraamtravel.ro.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Creatii Digitale
Arata mai multe articole din categoria Evenimente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Consultatiile neurologice si importanta acestora in cazul afectiunilor neurodegenerative

Preventia este mult mai eficienta in cazul oricarei afectiuni medicale. Cu atat mai mult i…