Acasa Comunicate de presa Afaceri Dezinfectanți de mâini conform cu standardele în oferta HDPClean.ro

Dezinfectanți de mâini conform cu standardele în oferta HDPClean.ro

În contextul actualelor discuții legate de calitatea dezinfectanților care circulă în piață, HD Professional Cleaning atrage atenția clienților asupra importanței alegerii unor dezinfectanți de calitate, certificați.

De exemplu, în oferta curentă de dezinfectanți de mâini de pe HDPClean.ro doritorii pot găsi produse Anios, Mopeka, Saniswiss, Diversey, Sanytol, Christeyns și Ekomax. Dintre aceste branduri Ekomax este unul autohton și deține toate certificările de calitate necesare pentru punerea pe piață.

Publicul din România preferă în special brandul Anios. Acesta este un brand franțuzesc consacrat în domeniul dezinfectanților, prezent și apreciat în peste 85 de piețe la nivel mondial. Dintre produsele Anios, cele mai cerute de clienți sunt Aniosgel 85 NPC, virucid, și Aniosgel 800.

Dintre dezinfectanții propuși de Ekomax cel mai cunoscut este iGel Blue, accesibil ca preț inclusiv consumatorului casnic și celui ocazional. Acesta este fabricat integral în România, după o formulă special concepută de specialiștii români, și și-a dovedit până acum eficiența și aplicabilitatea într-o mulțime de scenarii și situații.

Aceeași atenție trebuie acordată și brandurilor de dezinfectanți de suprafețe sau de dezinfectanți pentru ustensile chirurgicale. Și aici brandul Anios este lider recunoscut al pieței, cu produsele din gama Anyosime.

Dar cele mai iubite produse din gama de produse distribuite de HD Professional sunt, fără îndoială, dezinfectanții Phago’Gel de la Chirsteyns, special concepuți pentru piele sensibilă. Aceștia sunt apreciați mai ales de personalul care trebuie să-și dezinfecteze des, de mai multe ori pe zi, mâinile.

HD Professional Cleaning este un jucător nou apărut în piața de produse profesionale pentru igienă și curățenie. Principalul canal de vânzări este magazinul online www.hdpclean.ro, dar produsele din portofoliul HD Professional Cleaning mai pot fi găsite și pe diverse marketplace-uri online. HDPClean.ro a ajuns deja un magazin online cunoscut în domeniul său, ajungând să înregistreze peste 5500 de vizitatori unici în luna mai 2021. Pentru anul acesta compania își propune să depășească o cifră de vânzări de un milion RON.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de andamira
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Ventsys a adăugat în portofoliul de produse gama de aparate de aer conditionat Daikin

Unul dintre cei mai cunoscuți distribuitori de tehnică și echipamente HVAC din București, …