Acasa Comunicate de presa Sanatate Scapa de gandacii de bucatarie cu dezinsectie specifica

Scapa de gandacii de bucatarie cu dezinsectie specifica

Vara este perioada in care apar cei mai multi daunatori casnici, in special la blocuri sau case, acolo unde gandacii de bucatarie isi fac simtita prezenta. Solutii pentru eliminarea daunatorilor exista, insa cea mai eficienta este lucrare specifica de dezinsectie gandaci de bucatarie.

Procedura de dezinsectie impotriva gandacilor de bucatarie

dezinsectie gandaci de bucatarie

Persoanele care locuiesc la bloc pot avea probleme mai mari cu gandacii de bucatarie, acestia vin deseori de la vecini prin intermediul coloanelor de instalatii sanitare sau de la ghenele de gunoi amplasate pe palier. Chiar si asa dezinsectia profesionala a locuintei trebuie realizata periodic, mai ales in perioada de vara, doar asa problema gandacilor de bucatarie poate fi rezolvata.

Indicat pentru blocuri este sa fie efectuate lucrari de dezinsectie periodic, in tot blocul, inclusiv in ghenele de gunoi si la subsol. Chiar daca efectuarea perioada a lucrarilor de dezinsectie gandaci de bucatarie este obligatorie prin lege, multe asociatii de proprietari nu se conformeaza cu reglementarile din domeniu.

Cat costa o dezinsectie pentru gandaci de bucatarie ?

In general, orice cost al unei lucrari de dezinsectie, se realizeaza pe baza a mai multe informatii, cum ar fi: dimensiunea spatiului contaminat, tipul de spatiu, utilitatea spatiului, tipurile de daunatori, gradul de infestare, etc.

Chiar si asa, cele mai multe firme autorizate din domeniul DDD, care efectueaza lucrari specifice de dezinsectie gandaci de bucatarie, au ales sa prezinte niste preturi orientative pentru anumite dimensiuni de spatii, cu un grad normal de infestare.

Asadar, pentru o garsoniera, serviciile de dezinsectie gandaci de bucatarie costa in jur de 150 de lei, iar pentru un spatiu mai mare, de 4-5 camere sau pana in 90-100 mp, o dezinsectie impotriva gandacilor de bucatarie poate sa coste aproximativ 200 de lei.

Alege doar firmele autorizate din domeniul DDD

De cele mai multe ori timpul sau bugetul ne preseaza si facem alegeri nu tocmai corecte. In cazul acestor servicii de dezinsectie gandaci de bucatarie este important sa alegi doar o companie autorizata in domeniul, deoarece acestea au cunostintele necesare, precum si insecticidele speciale pentru acest tip de interventie.

Insecticidul utilizat de orice companie DDD autorizata este unul in conformitate cu cerintele Ministerului Sanatatii, iar sanatatea ta nu poate fi pusa in niciun fel de pericol. Mai mult decat atat, daca ai animale de companie, nu trebuie sa iti faci griji pentru acestea, substantele utilizate in procesul de dezinsectie nu le afecteaza.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de digiteria
Arata mai multe articole din categoria Sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Citeste si...

Rochiile de zi ideale pe care le putem purta oricand

Categoria de rochii de zi este una extrem de apreciata. Modelele de rochii de zi ieftine, …