Acasa Comunicate de presa Afaceri Piața reacționează pozitiv la oferta de scule Tolsen

Piața reacționează pozitiv la oferta de scule Tolsen

Globela Trade, importatorul oficial în România al mărcii de scule și unelte Tolsen, a epuizat în doar câteva luni 90% din stocul de mașini de înșurubat și găurit cu acumulatori Li-Ion.

Piața a reacționat pozitiv la descoperirea sculelor electrice de la Tolsen, care sunt în acest moment unul dintre brandurile disponibile în România cel mai bine poziționate sub aspectul preț/performanță.

Tolsen este un brand de scule și unelte care are deja o istorie de aproape jumătate de secol pe cea mai mare piață de profil din lume, cea chineză. Inițial atelierele mecanice JU Industrial ltd din Jiangsu au produs scule pentru piața internă, apoi pentru diverse branduri renumite din Europa și America de Nord, dar începând cu a doua jumătate a decadei 2000-2010 au lansat propriul brand, Tolsen, care este acum distribuit în peste 100 de țări din toată lumea. Pentru a putea pătrunde pe piața UE brandul Tolsen a primit multiple certificări de calitate, inclusiv renumita certificare germană Geprüfte Sicherheit – Siguranță testată, care se reînnoiește anual pentru fiecare reper de stoc vizat.

Gama Tolsen acoperă în acest moment tot necesarul de scule și unelte specifice dintr-un atelier, începând cu repere consumabile (burghie, pânze de ferăstrău etc.) și terminând cu aparate dintre cele mai complexe, precum generatoare de curent, nivele laser de mare precizie, pompe de apă.

De mare succes pentru consumatorul român s-a bucurat gama de mașini de înșurubat și găurit cu acumulatori Li-Ion. Beneficiind, ca toate sculele electrice de la Tolsen, de o garanție de 2 ani pentru persoane fizice și 1 an pentru persoane juridice, acestea au fost descoperite de consumatorul autohton încă din 2020 și au devenit repede una dintre opțiunile preferate ale românilor, din cauza performanțelor deosebite care pot fi atinse cu un buget accesibil tuturor. Lucrul acesta s-a reflectat și în creșterea cifrei de afaceri a importatorului, care în 2020 a fost mai mare cu 69% față de anul precedent (de la 1,8 la 3,2 milioane RON). Și pentru acest an se prognozează o creștere a cifrei de afaceri de peste 30%. Cele mai vândute modele au fost Tolsen 79023 (din gama mașinilor cu acumulator, fără percuție) și Tolsen 79019 (din gama mașinilor cu acumulator și percuție), stocul principalelor modele epuizându-se de fiecare dată în proporție de 90% în mai puțin de 4 luni de la introducerea pe piață a fiecărui lot nou.

Tolsen 79023 bormasina cu acumulator Li-Ion
Bormașina Tolsen 79023 este extrem de apreciată de consumatorul român pentru că e ușoară și versatilă

În total în acest moment marca Tolsen acoperă peste 4000 de produse unice, trei sferturi dintre ele fiind disponibile și pe piața din România. O atenție deosebită a fost acordată extinderii rețelei de distribuitori, magazinele partenere beneficiind de condiții comerciale favorabile și bonusuri în funcție de vânzări. Orice comerciant specializat în comercializarea de produse pentru bricolaj și construcții își poate îmbogăți oferta devenind partener Tolsen.

Pentru mai multe amănunte,

Globela Trade – importator exclusiv Tolsen în România
Bd. Biruinței 302, or. Pantelimon, Ilfov

Tel. 0374 955 788
Web: www.tolsentools.ro
Email: sales@tolsentools.ro
Pers. de contact: dl. Andy Xu, manager general

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de andamira
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Ventsys a adăugat în portofoliul de produse gama de aparate de aer conditionat Daikin

Unul dintre cei mai cunoscuți distribuitori de tehnică și echipamente HVAC din București, …