Acasa Comunicate de presa Anunturi de tipul „cumpar carti” si beneficiile acestora

Anunturi de tipul „cumpar carti” si beneficiile acestora

In orice casa exista o biblioteca ce contine un numar mai mic sau mai mare de carti, unele dintre ele ocupanad rafturile degeba. Anunturile de genul „cumpar carti de orice fel” vin in ajutorul persoanelor care doresc sa le vanda. In mod cert, raspunzand la aceste anunturi, oamenii se pot bucura de mai multe beneficii.

Pe piata din Romania exista multe anticariate, sum este de exemplu Achizitii-Carti care ofera clientilor astfel de servicii. Acestea se deplaseaza la adresa clientilor pentru a ridica volumele pe care acestia doresc sa le vanda.

Achizitii-carti.ro are unele dintre cele mai avantajoase servicii de achizitii carti, oferind preturi corecte, evaluate de personal avizat in acest domeniu, chiar la locuinta vanzatorului.

Avantajele clientilor care raspund la anunturile „cumpar carti de orice fel”

Unul din principalele avantaje obtinute daca se raspunde la anunturile unor cumparatori de carti vechi este faptul ca se elibereaza o parte din biblioteca, fiind astfel obtinut mai mult spatiu pentru amenajare sau chiar pentru noi carti.

In plus, clientii care raspund la aceste anunturi primesc si bani in schimbul volumelor vandute, sumele variind in functie de mai multi factori, cum ar fi numarul de carti vandute si valoarea acestora. Daca acestea fac parte din editii limitate sau au autograful autorului, pretul va fi, cu siguranta, unul pe masura.

Cumpar carti de orice fel | Cumparatori de carti vechi | Achizitii-carti.ro

cumpar carti de orice fel

Un alt avantaj este ca anticariatul va veni sa ridice cartile de la adresa clientului, fara ca acesta sa fie conditionat de numarul de volume vandute sau de categoria din care acestea fac parte.

Cum se procedeaza pentru a vinde carti?

Totodata, vanzarea cartilor catre anticariate este foarte usor de realizat, singurul lucru pe care clientul trebuie sa il faca este sa sune la anticariat si sa anunte ca are carti de vanzare. Ulterior, o echipa din care face parte si un evaluator, se va deplasa la adresa acestuia pentru a cumpara si ridica, gratuit, cartile.

In schimbul acestora, clientii vor primi o suma de bani – adecvata pretului volumelor la piata. Insa, volumele vandute trebuie sa fie in stare buna, fara a fi afectate de umiditate sau pagini lipsa, care sa nu permita lecturarea acestora fara impedimente.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cele mai importante accesorii pentru o rochie de mireasă

Ziua nunții tale este una dintre cele mai importante zile din viața ta, iar alegerea rochi…