Acasa Comunicate de presa Auto De ce trebuie eliminat cardul de credit din rent a car?

De ce trebuie eliminat cardul de credit din rent a car?

0
0

Vom discuta in acest articol despre daunele pe care le aduce folosirea cardului de credit in zona de rent a car. Chiar daca va vine sa credeti sau nu cardul de credit a ajuns sa fie singura modalitate de plata pentru inchirierea unei masini. Aceasta forma practicata de firmele de rent a car a ajuns sa faca foarte mult rau clientilor, ce inchiriaza masini in prezent.

Dar, haideti sa vedem care sunt partile negative o data ce inchiriati o masina prin cardul de credit…

Care sunt partile negative la inchirierea unei masini pe baza cardului de credit?

Va vom prezenta cateva probleme reale ce pot aparea prin aceasta forma de inchiriere. Credeti-ne ca ceea ce va vom prezenta in randurile urmatoare, sunt cu adevarat probleme reale. Veti vedea de ce trebuie cautate companiile de inchirieri auto, ce ofera servicii de rent a car fara acest card de credit.

care sunt dezavantajele produsele de cardul de credit in zona de rent a car

Compania de rent a car poate retine orice suma doreste din cardul de credit

De aici pleaca toate problemele in zona de inchirieri auto. O data ce ati inchiriat o masina, compania de rent a car va putea retine datele cardului dumneavoastra. Avand datele cardului, firma de rent a car va disponibilitatea de a sustrage orice suma doreste acest card.

Cum si de unde stim astfel de informatii?

Au fost si inca mai sunt situatii, in care au fost inchiriate autovehicule, iar… Masina a fost adusa la compania de rent a car fara nici o problema. Dupa un timp, compania de rent a retinut din cardul de credit… Sume colosale.

In randurile urmatoare vom oferi cateva exemple.

Exemplul 1: O persoana care a apelat la serviciile de inchirieri auto pe baza cardului de credit, nu i-a mai fost restituita garantia de 550 de euro

Acest exemplu este intalnit in foarte multe situatii la inchirierile auto pe baza cardului de credit. In acest caz, clientul a inchiriat masina pentru 8 zile. Totul a decurs senzational de bine. Masina a fost returnata fara nici o problema, numai ca… La returnarea masinii, compania de inchirieri auto a declarat ca i se vor debloca banii din garantie, la doua zile dupa predare.

Dupa ce au trecut 7 zile, clientul a aflat ca nu a fost returnat nimic din suma respectiva. Dupa ce a sunat la compania de inchirieri auto, raspunsul a fost: Ar trebui sa mai asteptati inca 5 zile. Probabil este o eroare de banca -> Se intalneste frecvent aceasta situatie.

Dupa ce au mai trecut inca 10 zile, clientul a revenit cu un telefon la compania de inchirieri auto. Raspunsul lor a fost: S-a descoperit o defectiune asupra masinii, si din pacate a trebuit sa fie retinuta intreaga garantie. Nu uitati: Mai sus am mentionat ca la predarea masinii, nu s-a descoperit nici o defectiune.

Din pacate, clientul s-a ales in urma inchirierii cu o pierdere de 550 de euro. Situatia a fost in luna februarie, anul 2020, iar suma respectiva nu a fost recuperata nici in ziua de astazi.

Iar, daca aceasta situatie este de neimaginat… Ei bine… Asteptati ca in exemplul urmator sa gasiti mai rau de atat.

Exemplul 2: Cum a ramas o persoana fara 5400 de euro o data ce a inchiriat masina prin cardul de credit

In urma cu doua luni, unui client ce a inchiriat un autovehicul, a descoperit dupa doua luni o plata de 5400 de euro. Acesta inchiriase o masina pe baza cardului de credit de la o firma din orasul Bucuresti. Masina a fost inchiriata pentru 12 zile. La sfarsitul inchirierii autovehiculul a fost predat, iar acesta a plecat din tara. Predarea a decurs destul de ok. S-a semnat predarea masinii, iar in raportul de constatare totul a fost ok. Deci, masina a fost predata in aceleasi conditii, in care a fost primita. Tot in aceeasi zi a fost deblocata si garantia auto. Deci, dupa cum vedem totul a decurs cu in mod normal.

Marea problema a inceput la doua luni de la predarea masinii. Imediat cum s-a aflat ca suma de bani a fost retinuta de catre compania de rent a car… Acesta a sunat pentru a afla ce s-a intamplat cu suma retinuta. Raspunsul primit de catre compania a fost ca: Masina a fost implicata intr-un accident si din cauza aceasta a fost retinuta aceasta suma. Clientul a solicitat poze, pentru a i se demonstra ca autovehiculul a fost avariat de catre el. Compania a refuzat in totalitate sa trimita aceste poze. In prezent, clientul si compania de rent a car sunt intr-un proces judiciar. Din pacate, clientul care a inchiriat autovehiculul nu poate demonstra ca nu a produs pagube masinii inchiriate, si… Conform contractului de rent a car, compania poate retine orice suma doreste, daca considera ca masina a fost avariata.

Exemplele alaturate demonstreaza de ce sa nu inchiriezi masina prin cardul de credit

Exemplele oferite de noi sunt evidentiate, pentru a arata care sunt cu adevarat efectele,… Atunci cand se inchiriaza masina prin cardul de credit. Nu am putut prin exemplele alaturate sa oferim nume de firma de inchiriere sau numele persoanelor care au inchiriat.

Cu toate acestea, ambele situatii sunt extrem de reale si evidentiaza modul in care sunt pacaliti clientii. Ca sa intelegeti mai bine: Inchirierea printr-un card de credit ofera companiei care inchiriaza putere deplina asupra cardului. Ea poate retine, cand vrea si cat vrea din cardul dumneavoastra. Atata timp cat ea detine datele cardului dumneavoastra, firma de rent a car poate retrage cat va crede ea de cuviinta.

Vedeti astfel, de ce nu trebuie sa inchiriati un autovehicul printr-un card de credit.

Un mic sfat: Cautati companiile de rent a car, ce ofera inchirierea fara cardul de credit

In orasul Romania, sunt foarte companii ce inchiriaza fara cardul de credit. Cautati in general, companiile care nu inchiriaza autovehicule doar prin cardul de credit. Prin aceasta forma, cardul de credit va ramane in siguranta si… Nu il va folosi nici o companie de rent a car, in scopuri personale. Noi va sugeram o companie, numita Rent-4U. Aceasta companie de inchrieri auto are un feedback extrem de bun din partea clientilor si… Este una dintre putinele companii de rent a car din Bucuresti ce inchiriaza autoevehicule fara cardul de credit.

Cam atat despre acest articol. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit!

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de rent4u
Arata mai multe articole din categoria Auto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cum au conolizat englezii zona Statelor Unite?

In acest articol vom invata cum au conolizat englezii suprafata Statelor Unite de astazi. …