Acasa Comunicate de presa Fashion Protege Parol-Blaturi Mobilier

Protege Parol-Blaturi Mobilier

Alegerea unui material de suprafață de blat care se potrivește stilului dvs. de viață este primul pas către o bucătărie funcțională. Ghișeele tale sunt, la urma urmei, locul unde se gătește de fapt gătitul. Am putea susține, de asemenea, că ghișeele dvs. sunt fundalul și principalul eveniment din orice bucătărie: ocupă o mulțime de bunuri imobiliare vizuale. Iar materialele și opțiunile pe care le alegeți, indiferent dacă sunt plăci compozite indestructibile sau plăci lucrate manual, sunt atât pentru utilitate, cât și pentru stil.

Acestea fiind spuse, alegerea blatului potrivit poate fi dificilă. În primul rând, există atât de multe opțiuni: Cum să știu ce marmură vreau? Și care este diferența dintre cuarț și cuarțit? Să ne gândim la asta, ce anume este cuarțitul oricum? Între materialele naturale, proiectate și create de om și opțiunile de culoare cu fiecare, există multe de învățat.

Indiferent dacă remodelați o bucătărie, construiți una de la zero sau pur și simplu sunteți gata să vă oferiți un lifting facial, blaturile sunt o parte centrală a aspectului. Și s-ar putea să vă descurajați cu bogăția de opțiuni de pe piață; suprafețele de blat variază de la binecunoscutul bloc de măcelar la materiale mai puțin obișnuite, cum ar fi sticla și terrazzo. Am ales 11 dintre cele mai populare pentru a vă începe. Citiți mai departe pentru a găsi cea potrivită pentru dvs.

Suprafață solidă

Fabricat în principal din acril și poliester, suprafața solidă a fost vândută mai întâi sub numele de marcă Corian, care este adesea folosit (în mod eronat) ca termen generic pentru aceasta. Astăzi, este realizat de o serie de producători și s-a bucurat de o popularitate constantă de-a lungul anilor.

Pro: Deoarece suprafața solidă este neporoasă, practic nu necesită întreținere – nu este necesară etanșare sau curățare specială. Deși poate fi susceptibil la zgârieturi și arsuri, acestea sunt ușor de șlefuit. Opțiunile de culoare și model sunt extinse și, deoarece nu încercați să arătați un material natural, puteți experimenta cu nuanțe vibrante, cum ar fi turcoaz sau roșu roșu. Instalarea perfectă înseamnă că nu există fisuri pentru a prinde murdăria și resturile.

Contra: Suprafața solidă poate avea un aspect artificial, dar se poate apropia de prețul pietrei naturale. Așa cum s-a menționat mai sus, nu suportă tigăile fierbinți sau cuțitele ascuțite, precum și alte materiale.

Decizia asupra blaturilor de bucătărie poate fi grea. Bucătăriile sunt centrul activității în casă, iar blaturile de bucătărie sunt centrul principal al camerei. Cu atât de multe materiale diferite din care să alegeți, cum ar fi cuarț, marmură, granit sau multe altele, luarea unei decizii corecte se poate simți copleșitoare.

Blaturile sunt punctul central al bucătăriei, așa că atunci când le alegeți pentru bucătăria dvs., trebuie să vă țineți cont de stilul de viață și de modul în care doriți să arate bucătăria de vis. Oricât de mult doriți să alegeți blaturile de bucătărie bazate doar pe aspect, alegerea blaturilor potrivite este mai mult decât atât.

www.protege.ro

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de flaviusnoja
Arata mai multe articole din categoria Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Carpet Cleaning Services in Hammersmith

Carpets today represent both a financial and a sentimental value and therefore their destr…