Acasa Toate categoriile Creșterea prețurilor mașinilor de închiriat în zonele turistice cu cerere ridicată

Creșterea prețurilor mașinilor de închiriat în zonele turistice cu cerere ridicată

Vremea caldă și mai multe vaccinări cresc cererea de închiriere de mașini și turism

Pe măsură ce mai mulți romani se vaccinează și încep să călătorească din nou, mulți călători se confruntă cu o lipsa majora a disponibilitatii de mașini de închiriat și însoțesc șocul de cresteii preturilor zilnic. Mass-media națională este atentă.

Mai multe știri notează că companiile de închiriere și-au vândut o mare parte din flotele lor pentru a-și menține afacerile pe linia de plutire în timpul pandemiei și sunt încă prudente în ceea ce privește creșterea personalului și a vehiculelor.

Flota de masini SwisoRent

„Companiile de închirieri auto au intrat practic în modul de supraviețuire”, a declarat pentru noi Tiberiu, fondator și manager flota auto la SwisoRent.ro . „Afacerile lor au scăzut cu aproximativ 90% și au fost nevoiți să vândă cât mai multe mașini posibil. Cererea a revenit în furie, iar companiile de închirieri auto nu aveau suficiente vehicule pentru a satisface cererea.”

Prețurile mașinilor de închiriat au crescut cu 30% la nivel național și până la 300% în unele locuri.

În prezent, destinațiile populare precum Bucuresti – Otopeni si Sibiu înregistrează cea mai mare cerere și cele mai mari prețuri.

Un sondaj al companiilor de închirieri auto a arătat că taxele zilnice pentru vehiculele modeste din zonele cu cerere ridicată sunt de peste 300 euro pe zi, în timp ce unele regiuni afectate în mod special – precum Bucurestiul au perceput taxe mai mari de 300 euro pe zi din martie 2021.

Cu toate acestea exista companii care au mentinut preturile la inchirieri auto neschimbate https://swisorent.ro/inchirieri-auto de la 6 euro fără TVA chiar daca la începutul anului 2021, multe companii de închiriere de autoturisme și-au mutat inventarul în locuri cu deplasări mari, cum ar fi Bucuresti, pentru a ajuta călătorii în primăvară, dar chiar și creșterea numarului vehiculelor a scăzut în anumite zone.

Tarifele de închiriere ajung până la 299 euro pe zi pentru închirierile de weekend de la aeroportul din Otopeni.

„Pe măsură ce ajungeți în martie și aprilie, oamenii încep să se îndrepte spre nord”, a spus Tiberiu publicatia noastra online. „În cele din urmă, cererea se va transforma și se va întâmpla foarte repede.”

Companiile de închiriere doresc să adauge mai multe vehicule la flotele lor, dar au apărut provocări cu achiziționarea de mașini noi. Mai multe fabrici de automobile s-au închis la începutul pandemiei. Și există o penurie globală de microcipuri din cauza pandemiei care a oprit producția. Aceste jetoane sunt necesare pentru mașinile noi, care au limitat inventarul nou.

Purtătorul de cuvânt al SwisoRent, Tiberiu, a declarat că anticipează creșterea închirierilor de mașini să continue în următoarele luni.

„Lucrăm îndeaproape cu partenerii noștri de producție pentru a continua să adăugăm vehicule la flota noastră pentru a satisface cererea”, a declarat Tiberiu pentru publicatia noastra online. „De asemenea, folosim rețeaua noastră largă de locații de cartier și aeroport pentru a muta vehicule acolo unde este posibil pentru a sprijini creșterea regională a cererii.”

In speranta ca acest material va este de ajutor, va invitam sa il transmiteti si prietenilor dumneavoastra ce ar putea avea nevoie de cea mai buna firma de inchirieri auto din Bucuresti in anul 2021.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de zanirogroup
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

La producatorul de carton Dinosans nu este niciodată vorba doar de o simplă cutie

Cu ce va diferentiati fata de producători de cutii din carton ondulat din Romania?Dinosans…