Acasa Comunicate de presa IT&C Cele mai bune 3 plăci video pentru jocuri la Etoc.ro

Cele mai bune 3 plăci video pentru jocuri la Etoc.ro

Cele mai noi și mai bune jocuri sunt solicitante atât pentru portofelul tău, cât și pentru sistemul tău, spun experții în plăci video pentru gaming de la Etoc.ro. Pe măsură ce specificațiile cresc, este dificil pentru gamerii cu buget redus să țină pasul.

Cu toate acestea, GPU-urile pentru jocuri de buget nu te forțează să intri într-un trecut cu rezoluție scăzută și pixeli neclare. De fapt, departe de asta. O placă grafică de buget nu mai reprezintă o barieră pentru a vă bucura de unele dintre cele mai bune jocuri oferite.

Cele mai bune plăci video gaming ieftine provin dintr-o serie de generații de producători de GPU-uri. Unele dintre cele mai bune rezultate pentru banii dvs. provin de la carduri puțin mai vechi, dar încă foarte puternice. Bineînțeles, definiția dvs. pentru un GPU de buget depinde de – așteptați – bugetul dvs.

  1. Nvidia GTX 1660-6GB | 9.40 / 10 | PREMIUM PICK

Placa video Nvidia GTX 1660-6GB nu este una dintre cele mai ieftine GPU-uri de buget. Aș spune că este la limită în ceea ce privește încadrarea în această categorie. Cu toate acestea, fiind următoarea generație de la popularul Nvidia GTX 1060, GTX 1660-6GB merită luată în considerare dacă vă puteți întinde bugetul puțin mai mult (sau găsiți economii în altă parte).

Estimările UserBenchmark FPS pentru versiunea GTX 1660-6GB se situează în medie în jurul a 111 FPS pe joc, în funcție de restul hardware-ului dumneavoastră. Veți găsi câștiguri de performanță datorită memoriei RAM GDDR6 ultrarapide a modelului GTX 1660 și arhitecturii Turing care echipează cele mai recente generații de GPU-uri Nvidia.

Modelul 1660-6GB este unul dintre cele mai populare GPU Nvidia de orice tip. Având în vedere estimările FPS și performanțele prospective, puteți înțelege de ce.

CARACTERISTICI CHEIE
6GB GDDR RAM
Design cu două ventilatoare
Arhitectură Turing
1x HDMI
3x DisplayPort 1.4
SPECIFICAȚII
Marca: Brand: Nvidia
Metoda de răcire: Ventilator
Viteza GPU: 1.830MHz
Interfață: PCIe x16
Memorie: 6GB GDDR5 RAM
Putere: 120W
PROS
Performanță solidă în jocuri la 1080p
Eficiență energetică excelentă
CONTRA
Nu este cu adevărat bugetară

  1. AMD RX 580-8GB | 9.00 / 10 | ALEGEREA EDITORILOR

Fluctuațiile din partea de sus a pieței GPU înseamnă că impresionanta placă video AMD RX 580-8GB este acum o afacere. Aceasta este dotată cu două porturi HDMI, un port DVI-D și două DisplayPorts, alături de cei 8GB de memorie RAM GDDR5. Deși RX 580 este o placă de 8GB, aceasta este depășită de echivalentul Nvidia, GTX 1070.

Cu toate acestea, AMD RX 580 se poate descurca cu majoritatea celor mai recente jocuri pe setări de la high la ultra și ar trebui să permită și unele jocuri 1440p. Versiunea AMD RX 580 de 8GB este bine evaluată, primind rapoarte elogioase din partea utilizatorilor și a criticilor deopotrivă.

Se comportă bine în multe dintre cele mai solicitante jocuri. Conform testelor UserBenchmark (și în funcție de hardware-ul sistemului dvs.), RX 580 atinge peste 60 FPS în GTA V, Fortnite, PUBG și Overwatch.

CARACTERISTICI CHEIE
8GB GDDR5 RAM
Design cu două ventilatoare
Arhitectură Polaris
2x HDMI
2 x DisplayPort 1.4
SPECIFICAȚII
Marca: AMD
Metoda de răcire: Ventilator
Viteza GPU: 1366 MHz
Interfață: PCIe x16
Memorie: 8GB
Putere: 185W
PROS
Se descurcă cu majoritatea jocurilor moderne la setări înalte
Permite unele jocuri 1440p
Porturi multiple
Valoare excelentă
CONTRA
Consum de energie relativ ridicat.

  1. AMD RX 570-8GB | 9.20 / 10 | CEA MAI BUNĂ VALOARE
    AMD RX 570-8GB este un alt GPU de 8GB pe care îl puteți achiziționa la un preț avantajos datorită mișcărilor din vârful de gamă al pieței de GPU-uri. RX 570 8GB utilizează arhitectura Polaris de la AMD, care oferă un impuls decent față de seria de GPU-uri AMD RX 400, acum învechite, dar care nu se poate compara cu arhitectura mult mai puternică (și mai scumpă!) AMD Vega.

Asta nu înseamnă că RX 570 de 8GB este un fleac. Acesta integrează 8 GB de memorie RAM GDDR5 și oferă în continuare performanțe excelente în jocuri precum Overwatch, Fortnite și așa mai departe. Fiind o placă de 8GB, ar trebui să reușești să te descurci și în jocurile 1440p, deși ratele de cadre ar putea avea de suferit în funcție de restul hardware-ului tău.

CARACTERISTICI CHEIE
8GB GDDR5 RAM
Design cu două ventilatoare
Funcție dual-bios
Arhitectură Polaris
1x HDMI
3x DisplayPort 1.4
SPECIFICAȚII
Marca: Brand: AMD
Metoda de răcire: Ventilator
Viteza GPU: 1,286MHz
Interfață: PCIe x16
Memorie: 8GB GDDR5 RAM
Putere: 150W
PROS
Performanță solidă în jocuri la 1080p
Destul de silențios
CONTRA
Model ușor îmbătrânit
Destul de silențios.

Ar trebui să cumpărați o placă grafică la mâna a doua?
Cealaltă opțiune pentru gamerii cu buget redus este cumpărarea unei plăci de top dintr-o generație anterioară de GPU. În câțiva ani, aceasta va fi o modalitate de a obține caracteristici precum ray tracing în timp real sau GPU-urile superputernice de 12 GB (și se zvonește că și cele de 16 GB) la un preț rezonabil.

La momentul redactării acestui articol, Nvidia GTX 980 și 980 Ti, precum și AMD RX 480 8GB și R9 Fury X sunt GPU-uri de gaming puternice, care vor juca majoritatea jocurilor la setări foarte ridicate. 980 Ti încă depășește unele dintre GPU-urile moderne din această listă.

A lua un GPU la mâna a doua pare a fi o idee excelentă. Cu toate acestea, există câteva lucruri de luat în considerare înainte de a face achiziția. De exemplu, poate vânzătorul să verifice dacă GPU-ul funcționează sau cum a folosit GPU-ul?

Un alt aspect de luat în considerare este că, în cazul unei achiziții noi, aveți garanția unei garanții. Dacă se întâmplă ceva în neregulă cu noul GPU, îl puteți returna. În timp ce pentru un GPU la mâna a doua nu există o astfel de protecție, cu excepția cazului în care cumpărați un model recondiționat.

Pot să cumpăr un GPU pentru minerit de criptomonede?
Boom-ul criptomonedelor din 2017 a făcut ca prețurile GPU-urilor să explodeze. Minerii de criptomonede s-au grăbit să cumpere cele mai bune plăci grafice pentru era Bitcoin, creând o bulă a prețurilor plăcilor grafice.

Apoi, bula criptomonedelor a explodat. Piața GPU a fost brusc inundată de GPU-uri la mâna a doua, care au fost folosite la viteză maximă, 24/7, timp de luni de zile. Solicitarea constantă a componentelor interne, căldura generată de aceasta, plus căldura și ventilația adesea slabă a unei platforme de minerit criptografic pot deteriora grav GPU-ul.

Din fericire, cererea pentru cripto-minare a scăzut, iar prețurile GPU-urilor sunt acum stabile (deși mai mari decât înainte de bula criptomonedelor). Pentru o vreme, după spargerea bulei cripto-valorilor, piața GPU-urilor la mâna a doua a fost inundată de aceste foste GPU-uri de minerit criptografic, deși această tendință pare să fi încetinit pentru moment.

Cât ar trebui să cheltuiți pentru o placă grafică?
Piața GPU-urilor de buget este competitivă, iar apa este tulburată și mai mult de opțiunile la mâna a doua. Selectarea unui GPU depinde într-adevăr de bugetul dumneavoastră. Dacă puteți schimba alte zone ale bugetului pentru construirea calculatorului pentru a vă permite să achiziționați o placă grafică mai bună, atunci ar trebui să luați în considerare acest lucru.

Cu toate acestea, nu ar trebui să vă compromiteți performanța procesorului pentru a achiziționa un GPU marginal mai bun.

În mod ideal, ar trebui să optați pentru o placă grafică de 8 GB, atunci când este posibil. Cele mai multe vor oferi jocuri 1080p cu performanțe solide, cu unele jocuri 1440p de asemenea.

De ce sunt plăcile grafice atât de scumpe?

Plăcile grafice de top sunt scumpe pentru că includ o cantitate mare de tehnologie complexă, folosesc materiale scumpe în procesul de fabricație și conțin multe componente.

GPU-urile de buget sunt mai ieftine pentru că fac reduceri în anumite domenii, folosind mai puțină memorie sau rulând o viteză de ceas mai mică. Alternativ, un GPU de buget poate apărea pe piață odată ce este depășit de o nouă generație tehnologică. Lista noastră cu cele mai bune GPU-uri de buget include câteva opțiuni de acest tip și, într-adevăr, este una dintre cele mai bune modalități de a pune mâna pe un GPU puternic la un preț mai bun.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de zanirogroup
Arata mai multe articole din categoria IT&C

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

La producatorul de carton Dinosans nu este niciodată vorba doar de o simplă cutie

Cu ce va diferentiati fata de producători de cutii din carton ondulat din Romania?Dinosans…