Acasa Toate categoriile La producatorul de carton Dinosans nu este niciodată vorba doar de o simplă cutie

La producatorul de carton Dinosans nu este niciodată vorba doar de o simplă cutie

Cu ce va diferentiati fata de producători de cutii din carton ondulat din Romania?
Dinosans produce ambalaje durabile, care protejează conținutul, pun în evidență pe rafturi, îmbunătățesc brandul și ajută produsele dumneavoastră să iasă în evidență, să fie remarcate și să se vândă mai mult!

Fie că sunteți în căutarea unor cutii de carton ondulat simple, fie a unor soluții de ambalare personalizate și imprimate, producatorul de ambalaje din carton Dinosans vă poate ajuta.

Calitatea, durabilitatea și fiabilitatea excepționale sunt întotdeauna livrate.

Despre Dinosans: Cu sediul în Comuna Şoimuş nr. 410 C2, Dinosans produce cutii ambalaje din carton reprezentand soluții de ambalardure durabile și de calitate. Gama noastră completă de servicii include proiectarea, testarea materialelor, tipărirea și distribuția.

Recomandarea soluției potrivite in baza experientei lucratorlor

Înființată în 2003, Dinosans SRL. are capital integral privat, condus o echipă de anteprenori ambitiosi si cu lucratori reprezentand peste 15 de persoane, jumătate dintre acestia lucrează în cadrul companiei de aproape 20 ani, ceea ce aduce o mulțime de cunoștințe și experiență despre industria ambalajelor din carton ondulat.

INVESTIȚIE ÎN TEHNOLOGIE

Soluții inovatoare de ambalare, investiția continuă în cele mai noi tehnologii, echipamente și oameni de ultimă generație vă asigură că primiți un design izbitor excelent, ambalaje de calitate și pasiune din partea unei echipe cu cunoștințe deosebite.

Stimulați-vă vânzările cu ambalaje de calitate

Peste 85% dintre clienții noștri provin din comenzi repetate, deoarece se bucură de designul izbitor, de calitatea excelentă, de ambalaje ecologice și, în cele din urmă, de creșterea vânzărilor.

NE PASĂ

Realizarea unui impact pozitiv

Cu o diferență fără reproșuri, Dinosans vă pune pe dumneavoastră, clientul, în centrul misiunii sale, cu sfaturi personalizate și recomandări de soluții optime.

Fabricând inovații pentru a reduce amprenta de carbon, ne asigurăm că produsele au un impact cât mai mic posibil asupra mediului.

O afacere progresistă care prețuiește bunăstarea, funcționăm după un model de săptămână de lucru de 4 zile. Munca la domiciliu este, de asemenea, o parte integrantă a activității pentru echipa comercială.

Investiții anuale

Continuăm să investim și să promovăm formarea și dezvoltarea noastră. Nu încetăm niciodată să învățăm și să ne îmbunătățim.

În filosofia noastră de afaceri. În gama noastră de abilități și capacități de producție. În modul nostru „deschis” de a face afaceri. Astfel am realizat un calculator de preturi pentru ambalaje din carton, tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti detelii referitoare la lungime, latime, inaltime, tip de carton si aflati pretul orientativ.

Aveți nevoie de ajutor de specialitate?
Spuneți-ne ce trebuie să ambalați și lăsați echipa noastră prietenoasă de experți să vă ghideze printre opțiuni pentru a găsi ceea ce este potrivit pentru dumneavoastră.

Dinosans SRL produce cutii din carton ondulat, clasice cu autoformare în orice tiraj şi dimensiune. Comenzile se pot onora foarte rapid în caz de urgenţe, uzual termenul de execuţie fiind 2-3 zile de la data comenzii.

Contactați-ne

DINOSANS SRL

Adresa :Comuna Şoimuş nr. 410 C2, incinta Târg Auto
Şoimuş, Romania
www.dinosans.ro/cotact
Telefon: 0749155000
office[arond]dinosans[punct]ro

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de zanirogroup
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Leasingul operațional auto: ce este si cum funcționează

Acest articol va explica pe scurt cum funcționează leasingul operațional, care sunt avanta…