Acasa Comunicate de presa Auto Evita aceste greseli atunci cand apelezi la firmele de inchirieri auto

Evita aceste greseli atunci cand apelezi la firmele de inchirieri auto

A apela la servicii de inchirieri auto din Sibiu in timp ce calatoresti este una dintre cele mai bune modalitati de a explora o noua zona a tarii si o alternativa excelenta pentru a nu plati foarte multi bani pentru tururile de oras organizate de agentiile de turism. Dar, daca nu esti atent, costul unei masini inchiriatepoate creste foarte mult.

Iata cateva greseli pe care le poti face cand apelezi la servicii de inchirieri auto

Inchirierea unei masini nepotrivite

Atunci cand apelezi la firma de inchirieri auto, cel mai probabil vei avea tendinta de a inchiria o masina scumpa si de lux, pentru a face calatoria cat mai speciala. Ceea ce nu iti dai seama este ca atunci cand alegi sa faci acest lucru, vei creste costul total al calatoriei, in ceea ce priveste asigurarea, costul masinii de inchiriat, costul recuperarii unei daune si lista poate continua.

Cand inchiriezi o masina, asigura-te ca aceasta este compatibila cu asigurarea. Incearca sa eviti masinile scumpe sau pe cele sport, care exista cu siguranta printre diferitele masini de inchiriat din Sibiu. Alege o masina cu o multime de caracteristici de siguranta. Rezerva cea mai mica masina pe care o poti lua, fara a-ti face insa calatoria inconfortabila.

Ridica masina de la aeroport

Este recomandat sa utilizezi transportul public pentru a ajunge la sucursala companiei de inchirieri, pentru a nu trebui sa mai achiti aceasta taxa.

Majoritatea companiilor de inchirieri auto percep o taxa suplimentara pe tariful de baza al autoturismului, in cazul in care vei alege sa ridici masina de la aeroport. De obicei, aceasta se numeste taxa suplimentara de aeroport. Deci, costul pe zi al unei masini de inchiriat este relativ mai mare atunci cand alegi sa preiei masina de la aeroport.

Ignori perioada de 24 de ore

Masini de inchiriat din Sibiu | Inchirieri auto din Sibiu | Sibiu-Rentacar.ro

masini de inchiriat din Sibiu

Furnizorii terti vand adesea asigurari pe baza zilelor calendaristice, in timp ce companiile de inchirieri auto cu adresa virtuala https://sibiu-rentacar.ro ofera contracte de 24 de ore. Cauta, asadar, o companie de ofera masini de inchiriat care sa includa si sa permita returul la ore tarzii si rezerva o masina pe baza zilelor calendaristice.

Cauta o companie care iti permite sa renunti oricand

Majoritatea companiilor de inchirieri auto ofera un contract care include o anumita taxa de anulare, daca decizi sa renunti la contract inainte de finalizarea perioadei. Sansele sunt sa nu realizezi asta in momentul semnarii contractului. De aceea, este recomandat sa gasesti masini de inchiriat de la companii care nu percep taxe de anulare.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Auto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Tipuri de urgențe dentare efectuate la Twin Dent

Când apare o problemă dentară urgentă, este esențial să aveți acces rapid și eficient la î…