Acasa Comunicate de presa Auto Serviciile de inchirieri auto ieftine – primul pas spre o calatorie in manastirile din Bucovina

Serviciile de inchirieri auto ieftine – primul pas spre o calatorie in manastirile din Bucovina

Primul pas spre o calatorie in manastirile din Bucovina recunoscute in intreaga lume si renumite pentru frumusetea si linistea pe care o ofera calatorilor sunt serviciile de inchirieri auto ieftine, daca nu dispui de o masina personalasau doresti sa experimentezi condusul la un alt model de masina.

Aceste manastiri ofera cele mai frumoase amintiri vizitatorilor care cu siguranta vor aprecia stilul si unicitatea fiecareia dintre ele, isi vor pastra acele amintiri simple si minunate care le raman atat in memorie, cat si in aparatul foto .

Principalele motive pentru a vizita manastirile din Bucovina apeland la servicii de inchirieri auto ieftine

Manastirea Dragomirna este una din cele mai renumite manastiri din Bucovina, fiind amplasata intr-un loc foarte retras cu imprejurimi frumoase. In apropiere se intinde o padure linistita si ofera vizitatorilor amintiri placute pentru ca are o arhitectura deosebita si pentru ca arata ca o fortareata. In Muzeul Manastirii exista numeroase obiecte de valoare, carti si icoane, manuscrise si broderii.

O alta manastire pentru care clientii apeleaza la servicii de inchirieri auto Bucuresti este manastirea Sucevita, cea mai mare si ultima manastire din nordul Moldovei, avand fresca pictata in exterior si pictura murala iar din aceasta manastire este testamentul artei moldovenesti. De asemenea, aceasta manastire are peretii interiori si exteriori acoperiti aproape integral de pictura. Aceasta manastire arata ca si o carte ilustrata cu scene biblice, iar in muzeu se afla icoane, sculpturi in lemn si fildes, manuscrise, precum si acoperamintele de morminte ale domnitorului Ieremia Movila.

Inchirieri auto ieftine | inchirieri auto Bucuresti | Inchirieri-Masini.ro

inchirieri auto ieftine

Manastirea Putna merita sa fie vizitata cu o masina obtinuta printr-un singur click pe site-ul Inchirieri-Masini.ro, fiind prima biserica zidita de Stefan cel Mare, unde se afla si mormantul domnitorului, a carei pictura este impresionanta si unde se poate ajunge respectand coordonatele GPS.

Nu in ultimul rand, Manastirea Sucevita poate fi vizitata pentru ca este una din putinele biserici vechi care pastreaza arhitectura originala, iar vizitatorii pot admira celebrul albastru de Voronet care se datoreaza mitropolitului Gheorghe Rosca si unde se afla si mormantul lui Daniil Sihastru.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Auto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Tipuri de corset la rochia de mireasa

Corsetul la rochia de mireasă nu este doar un element de susținere; este o piesă de artă c…