Acasa Toate categoriile Ce conditii sunt trecute in contractul de rent a car?

Ce conditii sunt trecute in contractul de rent a car?

0
0

Vom discuta in acest articol despre conditiile trecute intr-un contract de rent a car. De asemeni, veti vedea si ce alte conditii ar trebui sa mai fie trecute in acest contract ( vis a vis de firma care inchiriaza ).

Piata de rent a car nu prezinta in momentul de fata foarte multa incredere. Acest lucru se intampla si datorita faptului ca clientul este trecut pe ultimul loc.

Spre exemplu, intr-un contract de inchirieri auto, nu exista elemente care sa avantajeze si clientul. Toate informatiile si toate optiunile din acest contract, nu detin o baza care sa ajute clientul.

In randurile de mai jos, veti gasi care sunt mai exact conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca clientul la inchirierea unei masini. De asemeni, veti vedea si ce alte conditii ar trebui sa mai contina acest contract.

Asadar, sa nu mai pierdem timpul… Si sa intram in subiectul articolului.

Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o firma de rent a car

Aceste conditii nu sunt niciodata stipulate in contractul de inchirieri auto. Firma de rent a car, ca orice alta companie care presteaza servicii, va trebui… Sa fie capabila sa ajute clientul in anumite situatii. Ea nu trebuie doar sa inchirieze masina unui client, fara sa adauge nimic in schimb. Conditiile pe care firma trebuie sa le indeplineasca va fi practic ceea ce face diferenta intre o firma de inchirieri auto si o persoana obisnuita, ce detine o masina.

conditii pentru contractul de rent a car

Ce obligatii si ce conditii ar trebui sa indeplineasca firma de rent a car?

Vedeti mai departe care sunt cele 3 conditii de baza, pe care trebuie sa le indeplineasca o firma de rent a car.

Nu trebuie impusa nici o limita de kilometri

Acum aceasta informarie este valabila pentru firmele de rent a car: Limita normala, calculata pe ziua de inchiriere este normal sa nu depaseasca 400 de km. Este foarte clar, ca in momentul in care se depaseste aceasta limita, va fi un abuz din partea clientului. Dar noi nu vorbim despre acest exemplu.

Pentru foarte multe companii de inchirieri auto, limita normala de kilometri este de 150 sau de 200 de km. Acest lucru este inadmisibil.

200 de kilometrii pot fi facuti in doar doua ore, de la inchirierea masinii. Nu ii poti permite clientului sa circule cu masina doar doua ore pe zi. Pentru a ocoli acest sistem si pentru a va proteja totodata de aceste evenimente neplacute… Va trebui sa cititi contractul de rent a car scoarta in scoarta.

In cazul in care intampinati aceasta probleme la rubrica de conditii, pentru inchirierea masinii… Discutati cu firma de rent a car pentru a modifica contractul respectiv.

Oferirea posibilitatii clientului de a preda masina oriunde doreste

Daca o companie de inchirieri auto are sediul in orasul Bucuresti, ea nu va trebui sa ridice masinile clientilor doar din acest oras. Chiriasul autovehiculului va putea sa predea masina oriunde in Romania. Desigur, ca vor exista anumite cheltuieli pentru a ridica masina din alt oras. Dar, daca clientul isi asuma aceasta cheltuiala, atunci va trebui sa i se indeplineasca aceasta conditie.

El poate preda masina si Alba Iulia, daca isi asuma cheltuielile pentru ridicarea ei din aceasta localitate.

Clientul va trebui sa aibe asistenta si suport tehnic non-stop

Ce inseamna asistenta si suport tehnic non-stop?

Un agent de rent va trebui sa fie disponibil indiferent de ora. El va trebui sa raspunda oricarei solicitari primite.

Ce solicitari poate primi un agent de rent a car?

Orice masina poate avea defectiuni. Daca aceasta nu mai functioneaza, va trebui ca in cel mai scurt sa fie inlocuita. Clientul va trebui sa se simta in siguranta in orice situatie, iar… Orice problema nou aparuta va trebui rezolvata.

Acum ca ati vazut cam ce conditii ar trebui sa indeplineasca firma de rent a car,… Vom trece mai departe pentru a vedea ce conditii trebuie sa le indeplineasca clientul.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca clientul la inchirierea unei masini?

Clientul, la fel ca si firma de rent a car, va trebui sa indeplineasca anumite conditii. Si credeti-ne ca nerespectarea lor, va duce mai departe la aplicarea de sanctiuni asupra d-voastra.

Prima si cea mai importanta dintre conditii este:

Sa nu fie rau intentionat in utilizarea masinii

De la aceasta premisa va pleca mai departe alte conditii. Clientul va fi obligat sa nu:

Subinchirieze masina respectiva

Nu se accepta subinchirierea, decat cu voia companiei de rent a car. In contractul de rent, veti avea scris ca: Acest bun nu se va imchiria mai departe.

Produca venituri suplimentare pe baza masinii inchiriate

Aici, nu aveti voie sa transportati marfa pentru vanzare cu masina inchiriata. De asemeni, nu aveti voie sa livrati bunuri, in schimbul unei sume de bani. Un alt exemplu, care se leaga de acest subiect: Nu aveti voie sa transportati persoane, in schimbul unei sume de bani.

Sa tracteze sau sa conduca masina in stare de ebrietate

Nu aveti voie sa conduceti masina sub influenta bauturilor alcoolice. De asemeni, nu aveti voie sa conduceti masina sub influenta niciunei substante, care sa va afecteze starea. Un alt lucru de care ar trebui sa tineti cont, este sa nu tractacti nimic cu masina inchiriata. Folositi masina pentru ceea ce este destinata: Pentru a transporta persoane si bagaje.

Vis a vis de conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un client la inchirierea unei masini… Lista poate continua cu usurinta!

Pentru a nu va plictisi mai mult: Ne limitam doar la acestea!

Cu aceasta ocazie, va multumim ca ati ramas cu noi pana la finalul articolului si va dorim: Drum intins!

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de rent4u
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cum au conolizat englezii zona Statelor Unite?

In acest articol vom invata cum au conolizat englezii suprafata Statelor Unite de astazi. …