Acasa Toate categoriile SKBS ROMANIA-SISTEME DE CONVEIOARE

SKBS ROMANIA-SISTEME DE CONVEIOARE

Un conveior este o piesă de echipament mecanic care se ocupă de sarcina de a muta un produs din punctul A în punctul B. Tehnologia din spatele acestuia este destul de simplă. Cu toate acestea, alegerea conveiorului potrivit poate prezenta o provocare. Tipul greșit de echipament vă va reduce randamentul, productivitatea și, ca urmare, profiturile. Am realizat ghidul suprem pentru conveioare care vă va ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză.

TEP 1. DECIDEȚI TIPUL

Acesta este de departe cel mai simplu tip de conveior care nu necesită forțe, ci inerție și gravitate pentru a avansa produsul. Conveioarele fără alimentare pot fi utilizate pentru a încărca pachete în camion, pentru a scoate produsele care ies dintr-un sortator sau pentru a ajuta angajații să împingă marfa la următoarea stație de lucru. Cele mai frecvente două tipuri de conveioare care nu sunt alimentate sunt roata cu role și role. Pentru a alege tipul potrivit de conveior, rețineți diferența principală dintre ele:

Skatewheel este perfect atunci când trebuie să mențineți viteza produsului. Este, de asemenea, o alegere bună pentru secțiunile curbe ale liniei, deoarece fiecare roată mică se mișcă individual.
Dimpotrivă, conveiorul cu role este ideal pentru încetinirea produselor care ies dintr-un sortator de mare viteză. Un alt plus este că transportoarele cu role sunt mai accesibile decât roata skate și necesită mai puțină întreținere. Principalul dezavantaj al transportoarelor fără alimentare este incapacitatea de a controla viteza exactă a liniei

www.skbs.ro

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de flaviusnoja
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Carpet Cleaning Services in Hammersmith

Carpets today represent both a financial and a sentimental value and therefore their destr…