Acasa Comunicate de presa Imobiliare Arta de a selecta un agent imobiliar de lux de excepție

Arta de a selecta un agent imobiliar de lux de excepție

Cum pot cumpărătorii și vânzătorii de case de lux să găsească cel mai bun agent imobiliar care să îi deservească? Timpul, intimitatea și reședința dumneavoastră sunt incredibil de valoroase. Cu toate acestea, în general, procesul de cumpărare sau de vânzare a unei case sau a unui apartament rămâne unul dintre cele mai consumatoare de timp și ineficiente procese. Așadar, cum pot cumpărătorii și vânzătorii de imobile de lux să își asigure un agent profesionist care să le asigure o tranzacție ușoară și profitabilă, care să le satisfacă cel mai bine nevoile și gusturile?

Noțiuni de bază Găsirea „unui” agent imobiliar nu este atât de dificilă. Mulți agenți muncesc extrem de mult. Sunt mii dintre ei care escaladează pereții Facebook, abordează bogații de la cluburile de pe terenurile de golf și își pun fețele pe panouri. Dar cum îl alegi pe cel mai bun pentru tranzacția ta?

  1. Verificați pe internet
  2. Cereți recomandări
  3. Căutați-i pe cei specializați în tipul dvs. de tranzacție
  4. Intervievați-i

Treceți peste tot ceea ce se spune despre vânzări. Întrebați-i despre valorile lor, despre modul în care abordează afacerile și vedeți dacă își fac timp să se intereseze cu adevărat de ceea ce este cel mai important pentru dumneavoastră.

Căutați un agent imobiliar care este respectat și apreciat în industrie. Căutați un agent cu un echilibru corect între agitație și experiență. Asigurați-vă că știți cu cine veți lucra de fapt. Unii agenți de renume au echipe mari. Nu este bine să alegeți una dintre aceste fețe de pe un panou publicitar dacă veți fi transferat să lucrați cu începătorul din birou.

Asigură-te că te poziționezi și ca un client excelent. Aveți o listă bine definită de dorințe și nevoi. Arătați că sunteți pregătit, calificat și că sunteți serios în a trece la acțiune.

Pentru cumpărătorii de imobile de lux

Este esențial să găsiți un agent care să vă aprecieze gustul în materie de proprietăți. Dacă veți cumpăra de la distanță sau veți zbura pentru o călătorie de inspecție din Berlin, Paris, Barselona sau Monaco, agentul dvs. trebuie să vă fi întocmit cu grijă o listă scurtă de vizionat. Dacă se zbate de la început, este puțin probabil să se îmbunătățească mai târziu.

Pentru propietarii de imobile de lux

Fiți pregătiți să parcurgeți materialele de prezentare care anunță toate modurile în care va fi comercializată casa dumneavoastră de lux. Cu siguranță există agenți și agenții și brokeri imobiliari care fac mai mult decât alții și care au echipe de marketing, instrumente și materiale de mai bună calitate decât alții. Asigurați-vă că materialele se adresează cartierului dvs. specific și includ comparabile detaliate pentru proprietatea dvs. specifică. Chiar și pentru cele mai spectaculoase case de pe planetă este nevoie de multă muncă, dedicare, expertiză și relații pentru a obține o vânzare rapidă și de succes.

Deci, dacă rețeaua agentului este cea care mișcă marile listări, cum se asigură vânzătorii de case de lux că agentul ales de ei posedă conexiunile necesare pentru a găsi cumpărătorul potrivit?

Căutați un istoric solid de vânzări în gama de prețuri și în zona dumneavoastră, precum și o implicare puternică și de lungă durată în comunitatea locală. În plus, veți dori un agent cu acoperire globală, așa că întrebați-l pe agentul dumneavoastră despre parteneriatele sale cu agenți și companii de pe alte piețe. De exemplu, în calitate de agent, eu îmi fac un scop să vorbesc la numeroase evenimente imobiliare în fiecare an pentru a intra în contact cu potențialii cumpărători. În plus, fac parte dintr-o colaborare de elită a unui site imobiliar de elită care mă conectează cu agenții imobiliari de top din toate piețele imobiliare de lux de unde ar putea veni viitorii mei cumpărători.

De asemenea, proprietarii de locuințe de lux înțelepți știu că vânzarea este doar o parte din munca agentului. Agenții joacă un rol important în selectarea potențialilor cumpărători și în păstrarea în siguranță a bunurilor și informațiilor personale în timpul procesului. Are agentul dumneavoastră un sistem pentru asta?

Pentru cei care închiriază proprietăți imobiliare de lux

Poate că nu sunteți încă pregătit să cumpărați sau aveți nevoie doar de o chirie de lux în timp ce vă aflați într-un proiect special pentru un an. Timpul, intimitatea și un nivel scăzut de stres pot fi la fel de importante pentru dvs. acum ca atunci când vă cumpărați o locuință proprie de 10 milioane de dolari. Din nefericire, nu toți agenții imobiliari de lux doresc să lucreze cu chirii sau, cel puțin, nu vor oferi un nivel egal de servicii și dedicare pentru chiriași. Găsiți unul care să vă aprecieze afacerea pentru ceea ce este și să depună la fel de mult efort.

Pentru investitorii imobiliari de lux

Multe persoane cu înaltă calificare, manageri de fonduri și chiar celebrități adoptă din ce în ce mai mult imobiliarele ca investiție. Unii se angajează în investiții imobiliare foarte active și în schimburi de case de lux. Cu toate acestea, nu mulți agenți imobiliari sunt entuziasmați să lucreze cu investitori imobiliari, mai ales pe piața de lux. Alții pur și simplu nu sunt la curent cu tendințele, instrumentele și strategiile pe care investitorii le folosesc astăzi. Căutați în mod specific un agent prietenos cu investitorii, care este fericit să faciliteze tipurile de tranzacții pe care le căutați și care poate chiar să aducă un plus de valoare în calitate de consilier.

Pe portalul Bucharestrealestate.ro veti gasi usor atat in Bucuresti cat si ilfov peste 540 de case vile de vanzare in zona Pipera, Iancu Nicolae. Gaseste casa/vila dorita acum cu BucharestRealEstate.ro.

Suntem increzători ca atât standardele la care lucrăm cât şi onorariul nostru vor fi pe deplin satisfacatoare. Scopul nostru este de a oferi consiliere profesionistă într-un mediu de afaceri prietenos.

Suntem in permanentă cautare de modalități pentru imbunătăţirea serviciilor oferite clienţilor noştri.
Potenţialii cumpărători sau chiriaşi pot vizualiza informații detaliate cu privire la orice proprietate doresc, inclusiv poze, planuri ale spaţiilor şi hărţi de localizare. De asemenea, lucrăm îndeaproape cu portaluri atent selectate, care vă asigură faptul că proprietatea dumneavoastră va ajunge in atenţia unui public cât mai larg.

Informatii de contact:
Aadresa: Str. Mircea Eliade 16, Voluntari 077190,
Telefon:+40.722 224 654
office[arond]BucharestRealEstate[dot]ro
Program:
Program flexibil adaptat nevoilor dumneavoastră de luni până vineri, intre orele 9.00 am şi 7.00 pm.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de zanirogroup
Arata mai multe articole din categoria Imobiliare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

La producatorul de carton Dinosans nu este niciodată vorba doar de o simplă cutie

Cu ce va diferentiati fata de producători de cutii din carton ondulat din Romania?Dinosans…