Acasa Comunicate de presa Afaceri Soft pontaj electronic, soluția care facilitează calculul corect al salariilor

Soft pontaj electronic, soluția care facilitează calculul corect al salariilor

Pentru a calcula salariile angajaților într-un mod eficient, ai nevoie de un soft pontaj electronic, dar și de un soft salarii complex. În acest articol, vom explora cum funcționează aceste soluții software și cum se integrează pentru a-ți oferi numeroase beneficii. Citește în continuare pentru a descoperi cum un soft pontaj electronic, utilizat alături de o aplicație de payroll, îți facilitează calcul corect al salariilor angajaților.

De ce să alegi un soft pontaj electronic?

Un soft pontaj electronic este o soluție software care permite înregistrarea precisă a orelor lucrate de către angajați, și facilitează automatizarea procesului de calcul al remunerațiilor angajaților, unde intervine un soft salarii. Aplicația de pontaj oferă o platformă online, în care angajații își pot introduce orele lucrate, pauzele și alte informații relevante. 

Totodată, salariații pot utiliza o cartelă electronică pentru a se ponta la locul de muncă, iar informațiile sunt preluate într-un soft pontaj electronic. De asemenea, un specialist HR poate precompleta programul de lucru pentru fiecare angajat, iar la nevoie să opereze modificările necesare. Ulterior, datele de prezență pot fi preluate ușor într-un soft salarii.

Ce beneficii oferă un soft pontaj electronic?

  • Acuratețe și reducerea erorilor: Utilizarea unui soft pontaj electronic minimizează riscul de erori umane în calculul salariilor. Sistemul automatizează procesul de înregistrare a orelor lucrate și de calcul al salariilor, asigurând precizie și coerență în rezultate. Astfel, sunt reduse la minimum discrepanțele și erorile care pot apărea în procesul manual.
  • Eficiență și economisirea timpului: Reduce semnificativ timpul necesar pentru a colecta și centraliza datele privind timpul lucrat de angajați. Înregistrează automat orele lucrate și accelerează procesul de calcul de salarii, permițând departamentului de resurse umane să se concentreze pe alte activități esențiale.
  • Flexibilitate în gestionarea pontajului: Softul poate fi accesat în orice moment, indiferent de locul în care se află utilizatorul. Această mobilitate permite managerilor și specialiștilor HR să acceseze informațiile privind pontajul oricând au nevoie de ele, și să opereze diverse modificări în ceea ce privește programul angajaților și organizarea turelor de lucru.
  • Integrare cu un soft salarii: Un soft pontaj electronic poate fi integrat cu o aplicație de salarizare, pentru ca operațiunea de calcul a salariilor să fie optimă. Totodată, această integrare elimină necesitatea de a introduce manual aceleași informații în mai multe locuri.

Utilizează un soft salarii pentru operațiunile de payroll

Alături de un soft pontaj electronic, alege să utilizezi un soft salarii pentru a calcula remunerațiile angajaților, dar și pentru alte operațiuni de payroll. În acest fel, procesele se desfășoară într-un timp scurt, datele sunt securizate, iar riscul de a avea plăți incorecte sau întârzieri în plata salariilor este minimizat.

Alege un soft pontaj electronic complex și intuitiv

Vrei să centralizezi ușor datele despre orele lucrate de angajați, pentru a-ți simplifica calculul de salarii? UCMS by AROBS a dezvoltat True HR, o aplicație de resurse umane în care se regăsește un soft pontaj electronic complex și ușor de utilizat, care poate fi personalizat în funcție de nevoile tale. Cu o experiență de peste 26 de ani, compania de soluții software a creat de asemenea un soft salarii, dp-Payroll, prin care poți calcula rapid și fără griji remunerațiile angajaților. Pentru mai multe detalii despre cele două softuri, trimite un email la sales@ucms.ro sau apelează numărul de telefon 0720 534 424.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Ioana Goron
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Bucătărie perfectă: cele mai utile și stilate accesorii pentru mobilă

Despre bucătărie se poate spune că reprezintă inima unei locuințe: este locul în care nu p…