Acasa Comunicate de presa Afaceri Voltatec.ro modifică modul de livrare al segmentelor de tubulatură spiro

Voltatec.ro modifică modul de livrare al segmentelor de tubulatură spiro

Voltatec.ro, unul dintre magazinele online de succes de pe piața online a materialelor și accesoriilor specifice lucrărilor de tip HVAC, a anunțat de curând că va modifica felul în care sunt livrate către clienți segmentele de tubulatură spiro achiziționate online.

Tuburi spiro din depozitul Volta Tec
Începând cu luna decembrie 2020 Volta Tec nu va mai livra prin curieri tradiționali tuburile spiro

Concret, ca urmare a modificării politicii comerciale a firmelor de curierat, compania se vede nevoită să renunțe la serviciile de curierat tradiționale urmând ca marfa să fie livrate cu orice curier industrial sau serviciu de livrare agreat de client. Această modificare de politică este independentă de voința companiei, ea fiind dictată de condițiile din piața de curierat. Segmentele de tubulatură fac parte din categoria mărfurilor cu greutate volumetrică mare, fiind puțin rentabilă transportarea lor pentru serviciile obișnuite de curierat.

Clienții care doresc în continuare să achiziționeze tubulatură la cel mai bun preț din piață vor putea să plaseze comanda online pe Voltatec.ro, urmând ca livrarea să fie stabilită de comun acord fie cu un curier industrial cu care clientul are contract preferențial, fie cu orice altă modalitate de livrare, inclusiv ridicare de la depozitul Volta Tec din București.

Politica aceasta de transport nu se va aplica celorlalte produse din oferta companiei, ele urmând a fi livrate în aceleași condiții ca și până acum, prin servicii de curierat obișnuite.

Volta Tec a reușit în ultimii ani să devină, prin intermediul magazinului online voltatec.ro, unul dintre cei mai importanți furnizori de echipamente și accesorii HVAC online. În 2019 compania a înregistrat o cifră de afaceri de aproape 9,5 milioane RON, în creștere cu peste 10% față de 2018. Creșterea a continuat și în 2020 în ciuda situației dificile generată de pandemia Covid-19.

Cu acest prilej compania anunță publicul interesat că în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie (inclusiv) depozitul de marfă va fi închis pentru inventar, comenzile urmând a fi procesate începând cu data de 2 decembrie.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de andamira
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Ventsys a adăugat în portofoliul de produse gama de aparate de aer conditionat Daikin

Unul dintre cei mai cunoscuți distribuitori de tehnică și echipamente HVAC din București, …