Acasa Toate categoriile De ce implanturile dentare sunt mult mai apreciate decat protezele

De ce implanturile dentare sunt mult mai apreciate decat protezele

Implanturile dentare sunt in prezent mult mai cautate si mai populare decat protezele mobile din mai multe motive. Locuitorii capitalei sau cei carora le este foarte usor sa ajunga aici, pot apela la un implant dentar in Bucuresti, la Plaza Dent, unde lucreaza specialisti cu experienta in acest domeniu. Motivele pentru care implanturile dentare sunt atat de apreciate sunt reprezentate de faptul ca acesti dinti noi sunt cei care functioneaza similar cu dintii normali si nu implica tot disconfortul generat de o proteza mobila.

Avantajele unui implant dentar in Bucuresti la Plaza Dent

Implantul dentar are mai multe avantaje considerabile, dupa cum urmeaza:

  • Asigura confort in timpul masticatiei si in timpul vorbirii ceea ce este extrem de important. In cazul protezelor mobile dureaza foarte mult pana cand pacientul poate mesteca normal sau poate pronunta cuvintele corect. De foarte multe ori se poate intampla ca anumite sunete sa fie distorsionate pentru totdeauna si ca anumite alimente sa nu mai poata fi consumate;
  • Gustul nu are de suferit – persoanele care poarta proteze, mai ales in partea de sus, nu mai simt bine anumite arome si gusturi. Protezele acopera foarte mult din mucoase, iar protezele pentru partea de sus acopera cerul gurii pentru a avea o prindere buna pe arcada si pentru a nu fi afectate de gravitatie, ceea ce face ca gustul sa fie semnificativ afectat. Persoanele cu implanturi dentare nu au astfel de probleme niciodata ceea ce este foarte important;
  • Implanturile puse bine pot rezista pe tot parcursul vietii – in momentul in care implanturile sunt foarte bine puse, ele pot rezista pe tot parcursul vietii ceea ce este foarte important. Protezele dentare mobile se modifica si se strica in timp si necesita inlocuirea. Din acest punct de vedere, chiar daca implanturile sunt mai scumpe, ele sunt o investitie ce se va amortiza foarte usor in timp.

Implant dentar in Bucuresti | implant dentar | Plazadent.ro

implant dentar in Bucuresti

Persoanele interesate de implant dentar de la https://plazadent.ro/ ar trebui sa tina cont de toate aceste aspecte inainte de a face o alegere. Conteaza foarte mult si materialele din care sunt facute coronitele, iar pentru o interventie este important ca fiecare pacient sa tina cont de recomandarile specialistilor si sa ia in calcul toate etapele interventiei. In momentul in care nu exista suficient os pe care implantul sa se prinda sau atunci cand sinusurile se afla prea jos, exista posibilitatea de a face aditie osoasa sau sinus lifting.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Avantajele vânzării obiectelor de valoare într-un amanet local

Vânzarea obiectelor de valoare poate deveni o necesitate în anumite momente ale vieții noa…