Acasa Comunicate de presa Afaceri Technoelectric a înregistrat în 2021 cea mai bună performanță în afaceri de până acum

Technoelectric a înregistrat în 2021 cea mai bună performanță în afaceri de până acum

Technoelectric – companie cu capital românesc care produce sisteme de automatizare în domeniul instalațiilor frigorifice – este pe locul 13 în Top 100 companii din România, clasificare realizată pe baza codului CAEN, în care a urcat cu o treaptă în comparație cu 2020. În mod remarcabil, Technoelectric este singura companie din cele 13 care a fost evaluată cu un risc foarte scăzut la toți cei 4 indicatori: financiar, de trend, P&L și benchmark.

În ceea ce privește indicatorii de referință pentru dimensiunea companiei: cifra de afaceri, active, profit și capitaluri proprii, compania a obținut un scor ridicat. Indicatorii despre evoluția companiei, și anume dinamica cifrei de afaceri, a activelor, a profitului și a capitalurilor proprii au un scor ridicat spre cel maxim de 100%, asemenea indicatorilor profitabilității.

Compania noastră a obținut un scor P&L A FT Benchmark de 1.5, mai ridicat decât 72.43% dintre companiile din industrie, ceea ce reprezintă echivalentul unei clase de risc A, adică un Risc foarte scăzut. Evoluția comparativă a tuturor indicatorilor care au fost urmăriți de către realizatorii topului ne poziționează, în ultimii ani, peste media industriei, fapt care ne bucură și ne obligă să menținem același standard de excelență și în următorii ani, menționeazăValter Laurențiu Carp, General Manager Technoelectric.

La aceste performanțe se adaugă în 2021 proiectele naționale și internaționale în care Technoelectric a fost implicat. La nivel internațional merită menționat faptul că la începutul anului 2021 echipa Technoelectric a furnizat un sistem de automatizare pentru fabrica de bere Omran Jameel din Irak. Tot în 2021 compania a desfășurat împreună cu Daikin Middle East și Daikin Africa două proiecte de anvergură în Emiratele Arabe Unite și în Arabia Saudită

Campania de Employer Branding implementată anul acesta completează viziunea asupra trendului ascendent pe care se află Technoelectric. Campania #PeopleOfTechnoelectric a fost creată cu scopul de a consolida prezența companiei pe piața din România într-o manieră diferită de până acum, cu scopul de a pune în lumină oamenii care fac parte din echipă.

Am convingerea că prin intermediul tuturor activităților în care ne-am implicat anul acesta, fie ele proiecte complexe sau campanii care să arate și o altă dimensiune a companiei, am reușit să consolidăm reușitele și să construim o cultură organizațională în care oamenii să poată comunica eficient și să găsească suportul de care au nevoie pentru a evolua în plan profesional. Doar împreună vom putea crește la fel și în următorii ani, făcând din Technoelectric o companie de referință în industrie la nivel național și internațional, precizează Valter Laurențiu Carp, General Manager Technoelectric.

Technoelectric este o companie cu capital românesc înființată în 1994 care produce tablouri electrice și integrează sisteme pentru automatizări în domeniul instalațiilor frigorifice. Din 2010 a început procesul de internaționalizare prin proiecte complexe de automatizări implementate în Orientul Mijlociu (Liban, Qatar, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită), spaţiul ex-Sovietic (Rusia, Belarus, Ucraina) și țări din vestul Europei (Italia, Franța, Olanda și Regatul Unit al Marii Britanii).

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Nomade Communication
Arata mai multe articole din categoria Afaceri
Comentariile sunt inchise.

Citeste si...

Trimite indexul lunar și plătește doar câtă energie consumi

Din categoria utilităților pe care le avem de achitat lunar, energia electrică este de dep…