Acasa Toate categoriile Gestionează cu ușurință datele de prezență ale angajaților cu un program pontaj

Gestionează cu ușurință datele de prezență ale angajaților cu un program pontaj

Nevoia unui program pontaj pentru companii se face tot mai simțită în această perioadă. Pentru a monitoriza prezența angajaților în diferite puncte de lucru, un soft de pontaj reprezintă un ajutor de nădejde. Datele introduse în aplicația de pontare pot fi apoi folosite într-un program salarizare, pentru efectuarea calculului de salarii. Iată astfel două soluții digitale pe care le poți implementa și utiliza pentru accelerarea operațiunile interne ale afacerii tale. 

Un program pontaj și un program salarizare facilitează gestionarea muncii de tip remote și sunt de mare ajutor pentru management și angajați. De aceea, îndreptarea atenției spre astfel de aplicații ajută companiile pe termen lung să-și îndeplinească obiectivele mai ușor. Tehnologizarea procedurilor de HR te scapă de anumite operațiuni manuale obositoare pentru salariați, unde riscul erorilor este mai mare. Așadar, nu mai este nevoie de timp suplimentar pentru corectarea anumitor greșeli care pot apărea, mai ales când volumul de muncă este ridicat.

De ce să folosești un program pontaj cu opțiuni multiple de înregistrare a datelor de prezență

Pentru a monitoriza cu exactitate activitatea angajaților din diferite puncte de lucru, alege utilizarea unui program pontaj accesibil oricui. Noua normalitate a mediului profesional implică desfășurarea activității prin telemuncă, în sistem hibrid ori de la sediul companiei. Astfel, cu o soluție digitală aduni datele de prezență de la toate punctele de lucru prin introducerea lor manuală sau automatizarea procesului de colectare a acestora. Mai mult, calculul de salarii se simplifică prin introducerea datelor de pontaj într-un program salarizare. În plus, dintr-un program pontaj angajații pot accesa informații importante, precum numărul de ore lucrate, numărul orelor suplimentare efectuate, zilele de concediu rămase și pot iniția cereri noi de concediu. 

Nevoile specifice ale fiecărei companii pot fi îndeplinite de un instrument digital, precum un program pontaj performant, dezvoltat pentru a prelua informațiile în mai multe moduri, după cum vom exemplifica mai departe. Pentru a se ponta, angajații pot folosi o cartelă electronică în sistemul punch-in și punch-out. Dacă munca este prestată de la distanță, datele de pontaj pot fi introduse manual într-o pagină special concepută în acest scop. De asemenea, se pot stabili programe precompletate pentru fiecare săptămână, fiind nevoie de intervenția specialistului HR doar în situația unor modificări apărute între timp. 

Program salarizare, metoda prin care poți efectua calculul de salarii mai eficient

Este cunoscut faptul că operațiunea lunară de calcul de salarii se poate întinde pe o durată lungă. Cum se poate simplifica acest proces? Un program salarizare folosește informații despre prime, bonusuri, concedii de odihnă sau ore suplimentare, preluate dintr-un program pontaj, pentru a calcula remunerația angajaților tăi. Acesta este actualizat cu modificările legislative și asigură securitatea datelor introduse. Reducerea timpului necesar calculului de salarii, economisirea resurselor materiale sau metoda ușoară de utilizare sunt câteva dintre caracteristicile unui program salarizare. 

Prin intermediul unor soluții tehnologizate destinate procedurilor de resurse umane, precum program pontaj și program salarizare, munca specialiștilor din compania ta este simplificată, iar tu vei vedea într-un timp scurt, o serie de schimbări pozitive. Procedurile manuale repetitive vor fi de domeniul trecutului și vei putea să aloci mai multe resurse pentru realizarea altor obiective.

Digitalizarea afacerii tale poate deveni realitate cu ajutorul unor softuri performante, dezvoltate pentru a fi folosite cu ușurință și rapiditate. Ai identificat răspunsul la nevoile business-ului tău în privința operațiunilor administrative în acest articol? UCMS by AROBS are o experiență de 25 de ani în dezvoltarea și inovarea unor sisteme complexe de HR și payroll, integrate cu softuri, precum cele prezentate mai sus. Specialiștii companiei te pot îndruma spre cele mai bune soluții care să-ți eficientizeze procedurile interne. Ia legătura cu ei printr-un email la sales@ucms.ro sau la numărul de telefon 0720 534 424 și te vor ajuta să-ți duci afacerea la nivelul următor.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Ioana Goron
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cum îți menții sănătatea și energia în timpul sarcinii și după naștere?

Un copil este un lucru magic. Sarcina este o perioadă minunată, însă și o perioadă în care…