Acasa Comunicate de presa Afaceri Industria IoT în creștere în timpul pandemiei

Industria IoT în creștere în timpul pandemiei

Chiar dacă am asistat la schimbări enorme atât în viața personală cât și în mediul de afaceri, există încă piețe care cresc, în principal datorită puterii generate de software development.

Datorită instrumentelor digitale, multe companii au reușit să-și mențină angajații în lucru și în siguranță. Multă vreme, munca de acasa a fost văzută ca un beneficiu suplimentar acordat de companii. Totuși, munca de acasă devine unul dintre cele mai utilizate concepte în timpul pandemiei. Astăzi munca de acasă este mai mult o necesitate decât un beneficiu suplimentar pentru companiile care pot sa utilizeze munca digitală. Și acest lucru are ca rezultat creșterea industriei și a sistemelor IoT.

Dar cum?

A aparut o schimbare în comportamentul consumatorului

Toate aceste schimbări au avut un impact diferit pe multe piețe. De aici și creșterea comerțului electronic și a afacerilor complementare, precum și creșterea aplicațiilor de fitness și wellness. De asemenea, am asistat la o creștere a produselor legate de designul interior.

Întrucât oamenii își petrec majoritatea timpului acasă, au nevoie să

– rămână în formă și să compenseze lipsa de activitate fizică,

– să fie sănătoși psihic, compensând lipsa interacțiunii sociale și

-să investească mai mult în confortul birourilor de acasă.

Companii ginat intră pe piața dispozitivelor portabile

Aceste schimbări în comportamentul consumatorilor au fost foarte rapid recunoscute de cele mai mari companii. Așa că au intrat pe piața articolelor portabile generate de IoT.

Apple și-a anunțat Fitness +. Amazon a intrat pe această piață cu Halo, marca sa de sănătate și wellness. Fitbit oferă clienților săi îndrumări prin intermediul aplicației sale Fitbit Premium.

IoT și dimensiunile pieței dispozitivelor purtabile

Conform datelor provenite de la International Data Corporation, anul acesta vom vedea un total de 396 de milioane de dispozitive purtabile livrate. Acest lucru înseamnă aproape 15% creștere comparativ cu anul 2019. În ciuda pandemiei, acest număr va crește până la 637 de milioane preconizate în 2024.

De multă vreme se vehiculează că instria IoT va fi una din cele mai importante pe viitor. De aici și nevoia crescută de dezvoltatori software în această expertiză în afaceri.

AROBS

La AROBS, cei aproape 1000 de specialiști IT lucrează în departamente specializate pe diverse industrii. Departamentul IoT creează, prin urmare, software pentru proiecte care implică dispozitive dintre cele mai complexe, cum ar fi automatizarea casei și agricultura inteligentă.

Expertiza companiei AROBS merge mai departe și creează software pentru industrii precum Automotive, Travel&Hospitality, Enterprise Solutions, Life Sciences și chiar soluții de monitorizare gps a vehiculelor.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Ioana Goron
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Care sunt principalele tipuri de accesorii de mobilier și cum le alegi?

Bucătăria este inima oricărei case, iar alegerea corectă a mobilierului și a accesoriilor …