Acasa Comunicate de presa Afaceri Debitare cu laser Bucuresti

Debitare cu laser Bucuresti

Serviciile de tăiere cu laser sunt în continuă cerere. Tehnologia cu fascicul laser este utilizată pe scară largă pentru tăierea diferitelor tipuri de materiale, cum ar fi hârtia, metalul, plasticul, lemnul, pielea, șifonul etc. Frezele laser facilitează tăierea și gravarea foilor de diferite dimensiuni. Frezele cu laser sunt utilizate de la producerea de piese arhitecturale delicate până la crearea de piese personalizate pentru expoziții, evenimente sau sesiuni fotografice. Producerea de articole personalizate, cum ar fi ecusoane sau carduri de invitație sau modele pentru bijuterii sau industria modei, în cantități mici și mari. Ca orice alt serviciu tehnic, tăierea cu laser are avantaje și dezavantaje.

Tăierea este un proces obișnuit efectuat în industria prelucrătoare. Materialele, precum și piesele preasamblate, necesită adesea tăierea. În timp ce unele companii producătoare folosesc foarfece de tăiere, altele folosesc metode mai noi și mai avansate, cum ar fi tăierea cu laser. Tăierea cu laser este la înălțimea omonimului său prin expunerea materialelor și pieselor de prelucrat la un laser de mare putere, tăind astfel prin el. Oferă mai multe avantaje pentru companiile producătoare, inclusiv următoarele.

1) Suportă toate materialele

Tăierea cu laser suportă aproape toate tipurile de materiale. De la aluminiu și cupru până la oțel inoxidabil și chiar titan, poate tăia cu ușurință materiale rezistente și dure altfel Tăierea cu laser utilizează în esență un laser pentru a topi materialul într-o zonă concentrată. Pe măsură ce fasciculul laser se încălzește, acesta va topi materialul la care este expus. Datorită temperaturii ridicate a fasciculului laser, acesta poate tăia aproape toate tipurile de materiale, indiferent de rezistență sau duritate.

2) Muchii netede

Un alt avantaj al tăierii cu laser în fabricare este că creează muchii netede. Foarfecele de tăiere tradiționale, desigur, creează adesea muchii zimțate. Când tăiați o bucată de material cu o pereche de foarfece, marginile vor avea o suprafață ascuțită și zimțată. Tăierea cu laser nu suferă de aceeași problemă. Deoarece folosește căldură, va topi materialul, creând în același timp margini netede.

3) Precizie extremă

Tăierea cu laser este foarte precisă. Folosindu-l, companiile producătoare pot tăia materiale pentru a atinge dimensiuni specifice cu o precizie extremă. Unele mașini de tăiat cu laser, de fapt, au o precizie dimensională de aproximativ 0,0005 inci. Acest lucru este mult mai precis decât acuratețea dimensională a metodelor tradiționale de tăiere, cum ar fi foarfecele. Cu o precizie extremă, tăierea cu laser este o alegere populară în rândul companiilor producătoare.

Există diferite tipuri de mașini de tăiat cu laser. Unele dintre ele folosesc lasere cu CO2, în timp ce altele folosesc lasere cu neodim (Nd). Indiferent, toate pot tăia materialele cu precizie extremă.

www.laserprocessing.ro

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de flaviusnoja
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Carpet Cleaning Services in Hammersmith

Carpets today represent both a financial and a sentimental value and therefore their destr…