Acasa Comunicate de presa Frumusete Baby Collection – ojele semipermanente Cupio, disponibile in varianta mini

Baby Collection – ojele semipermanente Cupio, disponibile in varianta mini

Unele dintre cele mai iubite culori de oje semipermanente Cupio To Go! sunt disponibile acum in noi sticlute, cu gramaj mai mic.

30 de sticlute si tot atatea culori diferite fac parte din Baby Collection Cupio To Go!, o gama ce respecta standardele de calitate ale ojelor semipermanente clasice Cupio To Go!

Culorile noilor oje semipermanente sunt deja cunoscute de femeile care isi realizeaza manichiura cu oja semi, insa acum sunt disponibile intr-o varianta mini. Adica au un gramaj de 5ml, spre deosebire de ojele de dimensiune mai mare, care cantaresc 15ml.

Special creata pentru a satisface nevoile tuturor femeilor, toata gama de oje semi Cupio To Go! include culori variate cu texturi diferite. Intre cele peste 400 de nuante disponibile in portofoliul brandului romanesc, femeile gasesc atat culori mate, cat si culori cu particule de sidef sau granule cu glitter. In functie de preferinte, doamnele si domnisoarele pot alege oje semipermanente in culori clasice, pastel, neon, nude si multe alte nuante vibrante ce respecta trendurile in domeniul manichiurii.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de victoriachiticariu
Arata mai multe articole din categoria Frumusete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Sfaturi de la experti privind gelurile de unghii

Ce femeie nu a auzit de manichiura cu gel? Aceasta a devenit un trend in domeniul de beaut…