Acasa Comunicate de presa Sanatate Perna anti-reflux, utila in tratamentul bolii de reflux gastro-esofagian

Perna anti-reflux, utila in tratamentul bolii de reflux gastro-esofagian

Perna anti-reflux este un tip de perna mai dura si inclinata, care mentine pozitia trunchiului mai ridicata, astfel incat lichidul gastric din stomac sa nu se intoarca in esofag. De aceasta afectiune neplacuta pot suferi deopotriva persoanele adulte si copiii, chiar bebelusii. De aceea, inca de la nastere se recomnda ca bebelusii sa doarma pe un plan putin inclinat, la 45 de grade.

De obicei, aceste perne ar trebui procurate de la distribuitori autorizati, al caror domeniu de activitate este distributia de tehnica medicala. Un astfel de distribuitor este Med-Tehnica.ro, unul dintre cei mai mari astfel de distribuitori de aparatura si mobilier medical din sudul tarii, care detine in portofoliul sau produse de la branduri cunoscute, dedicate in special sectorului profesional.

Cum se manifesta boala de refluz gastro-esofagian?

Primele simptome care anunta posibilitatea de a suferi de boala de reflux gastro-esofagian sunt arsurile stomacale, care de obicei se resimt in zona sternului inferior. Cu aceste arsuri se confrunta foarte multi oameni, insa unii dintre acestia nu le trateaza cu seriozitate sau le ignora complet.

De asemenea, in momentul in care apar dificultati sau dureri la inghitirea bolului alimentar, halitoza sau refularea continutului gastric inapoi pe esofag, pana in cavitatea bucala, oamenii ar trebui sa viziteze un medic specialist, pentru a identifica problama si cauzele care au dus la aparitia acestora.

Mobilier medical | perna anti-reflux | Med-Tehnica.ro

Perna anti-reflux

Cum ajuta perna anti-reflux la ameliorarea acestor simptome?

Pe langa tratamentul recomandat de medicul gastro-enterolog, pacientii trebuie sa isi schimbe si anumite aspecte ale stilului de viata, cum ar fi adoptarea unui anumit regim alimentar, care sa nu includa alimente care pot irita stomacul – usturoi, citrice – renuntarea la unele obiceiuri, cum ar fi fumatul, si chiar utilizarea unei perne anti-reflux pentru somn.

Aceasta din urma va oferi posibilitatea oamenilor sa se odihneasca mai bine pe timpul noptii, deoarece va preveni reintoarcerea continutului din stomac inapoi in esofag sau in cavitatea bucala, astfel ca acestia isi vor putea desfasura activitatile mai eficient.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Sanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Tipuri de corset la rochia de mireasa

Corsetul la rochia de mireasă nu este doar un element de susținere; este o piesă de artă c…