Acasa Toate categoriile Digitalizare în stomatologie

Digitalizare în stomatologie

0
0

Imprimantele 3d și scannerele intraorale

Blue Laser Lines, singura companie cu experienta în Dental 3d printing din România, propune tehnicienilor dentari și stomatologilor o soluție completă de digitalizare a aplicațiilor dentare.

De la scanare la printare 3d, oferă consultanta, suport și mentenanță pentru fiecare pas.

Soluția completă a digitalizării în procesul stomatologic vine la pachet cu cel mai noi si performant scanner intraoral iTero Element by Align. ITero Element a câștigat titlul de „cea mai bună soluție tehnologică nouă pentru stomatologie” în cadrul Medtech Breakthrough 2020.

Primul sistem hibrid de imagistica dentară care inregistreaza simultan scanarea, imaginile color 3d și detectează cariile dentare și totodată permite compararea acestora în timp real folosind tehnologia iTero time lapse. Astfel puteți scana intraoral dinții pacienților la fiecare vizită pentru o ingrijire orală completă, preventivă și restaurativă.

În același timp, beneficiind de tehnologia NIRI puteți depista și monitoriza problemele pacientului în timpul fiecărui consult de rutină, fără a utiliza radiații dăunătoare.

Acest tip de tehnologie vizuală deschide o nouă era în relația medic-pacient.

De la scanare la printare cu un singur click

Cerințele sunt din ce în ce mai ridicate în ceea ce privește precizia siguranța și reproductibilitatea aplicațiilor printate 3d, în industria dentară. 

Cu sistemul de printare 3d Varseo, BEGO oferă un sistem de fotopolimerizare, materiale testate științific, software 3d, ceea ce permite o fabricare rapidă, simplă și eficientă din punct de vedere al costurilor prin gama restaurării realizate din rasini și hibrizi cu ceramică atat în cabinetul stomatologic cât și în laboratorul de tehnică dentară, avand flexibilitate completa și precizie de neegalat.

Varseo XS este o imprimantă 3d profesională cu tehnologie DLP, compactă și rentabilă, special concepută pentru Dental 3d printing. Se caracterizează printr-o precizie remarcabilă a detaliilor și o viteză a printării care este independentă de numărul de elemente ce urmează a fi produse.

Platforma sa de printare perminte construcția până la 20 de coroane sau 2 punți mari până la 7 unități și acestea cu o viteză de printare de aproximativ 30 mm pe oră.

Simplificați-vă procesul de lucru cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație! Blue Laser Lines vă oferă acest lucru.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Ramona
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Baloane decorative pentru Crăciun și Revelion 2022: Casa cu Baloane

Casa Cu Baloane te învață cum să creezi un Crăciun și un Revelion de poveste cu unul din c…