Acasa Comunicate de presa Fashion Online este mai simplu sa gasesti rochii ieftine si de calitate

Online este mai simplu sa gasesti rochii ieftine si de calitate

rochii ieftine

Rochiile fac parte din categoria celor mai cumparate produse de imbracaminte din mediul online. Nu este de mirare pentru ca exista nenumarate modele de rochii ieftine si extrem de versatile. O rochie poate fi purtata atat ca o tinuta de zi, cat si ca o tinuta de seara, eleganta.

Novafashion.ro – rochii la preturi foarte mici

Exista nenumarate magazine in mediul online care vand rochii la preturi foarte mici, insa cele mai mult nu sunt de incredere: materialele sunt unele de slaba calitate, transportul este greoi si de retur nici nu se mai pune problema, chiar daca exista o legislatie in acest sens.

Chiar si asa, exista magazine online care vand rochii ieftine si care sunt foarte serioase, asa cum este si cazul magazinului novafashion.ro, unde comenzile ajung foarte rapid (in Bucuresti comanda a venit a doua zi), iar materialele sunt unele de calitate, iar descrierea produselor reflecta realitatea.

In ceea ce priveste costurile, acestea sunt pentru orice buzunar. In categoria de rochii ieftine exista produse la doar 29 de lei, dar si produse de aproximativ 150 de lei. Preturile mici sunt mai degraba destinate categoriei de rochii de zi, iar cele care ajung la pragul de 150 de lei sunt cele care sunt destinate pentru ocazii sau alte evenimente unde dress code-ul este unul elegant.

De ce este acest magazin diferit fata de restul din aceeasi nisa ? Foarte simplu, toate produsele sunt fabricate in Romania, mai exact intr-un atelier din Bucuresti. Restul magazinelor care incearca sa faca bani din rochii ieftine cumpara produsele din China si de aici si dezamagirea clientilor cu privire la calitate.

Da, fabricat in Romania, este un indicator destul de bun pentru cumparaturile online, asa cum este si in cazul magazinului online Nova Fashion si a colectiei de rochii ieftine pe care ne-o pun la dispozitie.

  • Rochiile de zi ideale pe care le putem purta oricand

    Categoria de rochii de zi este una extrem de apreciata. Modelele de rochii de zi ieftine, …
Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de digiteria
Arata mai multe articole din categoria Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Rochiile de zi ideale pe care le putem purta oricand

Categoria de rochii de zi este una extrem de apreciata. Modelele de rochii de zi ieftine, …