Acasa Comunicate de presa Afaceri Nou in 2020! Saci de vidat parfumati de la saci-vidat.ro

Nou in 2020! Saci de vidat parfumati de la saci-vidat.ro

Sacii de vidat reprezinta un produs modern extrem de util care nu-si pierde din valoare nici in 2020. Din contra, noul trend in domeniu sunt sacii de vidat parfumati. Acestia au un miros placut care ajunge si in tesaturile hainelor, pentru ca ele sa fie pastrate in cele mai bune conditii.

Beneficii saci de vidat parfumati de la http://www.saci-vidat.ro

  • Acesti saci va protejeaza hainele si alte elemente din tesaturi de umezeala, insecte nedorite si murdarie.
  • Reprezinta una din cele mai practice si functionale tehnici de stocare a hainelor. Adio praf, mucegai si molii! Adio miros urat! Sacii de vidat disperseaza un parfum imbietor, care va invalui hainele intr-o mireasma placuta pe toata durata in care vor fi protejate si compactate.
  • Economisiti spatiu in dulap, in casa, in portbagajul masinii atunci cand plecati in calatorie sau in geamantan cand urmeaza sa zburati cu avionul. Versatilitatea este unul din elementele cheie care fac ca acest produs sa fie in continuare extrem de popular in toata lumea.
  • Necesita o procedura simpla de compactare. Practic vidarea nu se face cu ajutorul unui aparat special, ci cu un aspirator obisnuit, cu tub telescopic.

Ar trebui sa incerc saci de vidat parfumati?

Da. Va recomandam sa depozitati hainele pe care nu le purtati in mod curent si lenjeriile pe care le pastrati pentru musafiri in acesti saci de vidat parfumati. Retineti ca nu toti sacii de vidat au parfum placut, aceasta fiind o noutate sau optiune suplimentara.

Noi va oferim posibilitatea de a comanda saci de vidat parfumati in dimensiuni variate, in functie de articolele pe care doriti sa le compactati. Astfel, pungile mai mici au dimensiune de 50 x 60 cm si sunt utile pentru a vida un singur element sau mai multe articole cu marimi reduse. Avem de asemenea saci de vidat medii (60 x 80 cm) si mari (68 x 98 cm), perfecti pentru articole mai voluminoase.

Sacii de vidat parfumati sunt de unica folosinta?

Nu. Unul din avantajele majore este ca se pot refolosi de mai multe ori. Pentru acest lucru este important sa protejati cat mai bine materialul din plastic din care sunt fabricati. Nu incercati sa vidati obiecte cu margini ascutite, capse, agrafe, brose cu ac sau alte detalii ce ar putea perfora materialul. Dupa vidare, pastrati sacii intr-un loc sigur, curat, ferit de umiditate, lumina soarelui sau caldura caloriferului. Acestia sunt factori care pot influenta durata de utilizare a sacilor de vidat.

Va invitam sa descoperiti parfumul noilor saci de vidat si sa faceti un pas inainte in directia unei mai bune organizari.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de codcupon
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Reparatii frigidere si masini de spalat

Frigiderul sau masina ta de spalat numai funcționează, alege o companie de reparații frigi…