Acasa Comunicate de presa Mașini de tocat carne electrice, oferta magazinului KitchenShop pentru orice ocazie festivă

Mașini de tocat carne electrice, oferta magazinului KitchenShop pentru orice ocazie festivă

Pentru ca randamentul de zi cu zi să fie optim atât la job, cât și în timpul liber sunt necesare doar câteva momente de relaxare și o masă bună, de preferat bine pregătită. Iar dacă aceasta se servește într-o atmosferă familială, cu atât mai bine. Sigur, preparatul mesei poate lua ceva timp, mai ales dacă meniul este pe bază de carne. Însă, cu ajutorul unei mașini de tocat carne electrică, timpul dedicat preparării mesei se reduce la jumătate, poate chiar și mai puțin.

Acestea pot fi comandate online de la un magazin dedicat iubitorilor de gătit.

Mașini de tocat carne la prețuri incredibile

Pe lângă alte vase și ustensile de maximă necesitate într-o bucătărie, masina de tocat carne electrica nu poate lipsi de pe raftul dedicat ei. Bucătarii care se respectă cunosc secretele prin care carnea ajunge să fie tocată exact în forma dorită. Iubitorii de preparate tradiționale precum sarmalele sau chiftelele sau de celebrii burgeri ori mititei, știu că bucățile de carne au nevoie de o anumită cantitate de grăsime, pentru fiecare fel de mâncare gătit.

În felul acesta bucatele vor putea fi savurate de către toții membrii familiei, inclusiv de cei care țin dietă. Magazinul online KitchenShop are pentru fiecare mașina de tocat electrică pe care și-o dorește, la adresa oficială KitchenShop.ro. Mai mult chiar, aceasta se poate plăti în rate, iar livrarea este gratuită. Prețuri accesibile oricărui buget, garantat.

Oferta de neratat de la KitchenShop: accesorii incluse în preț

Orice mașină de tocat carne electrică livrată de de către magazinul online KitchenShop vine însoțită de propriul ei set de accesorii. Aceste accesorii pot fi cele standard sau specifice unor feluri anume de preparate.

Astfel, accesoriile standard se referă la discuri de mărunțire a bucăților de carne, pâlnie unde acestea se introduc și dispozitivul pentru împingere. Alte tipuri de accesorii se referă la tubul pentru umplut cârnați, accesoriu pentru fabricarea sucului de roșii, accesoriul pentru feliat mezeluri sau cel pentru tăiat biscuiți.

Fiecare dintre aceste accesorii sunt importante la pregătirea anumitor preparate, iar materialul din care sunt fabricate garantează o întrebuințare de durată. Sigur că pentru cei doritori setul de accesorii se poate achiziționa și separat de mașina de tocat. La livrarea setului de accesorii se specifică pentru ce marcă de mașină de tocat carne este compatibil. De asemenea, genul acesta de accesorii pot fi folosite și independent pentru prepararea de chiftele, burgeri sau chiar cârnați.

Produse indispensabile în bucătărie, dar și pentru servirea mesei

La KitchenShop orice gospodină sau bucătar care se respectă poate găsi nu numai aparate electrocasnice necesare preparării meselor, ci și produse pentru servirea meselor în familie. Chiar dacă este vorba de o masă simplă sau una festivă, din magazinul online se pot alege și comanda seturi de tacâmuri, seturi de farfurii, tăvi și platouri precum și solnițe sau dozatoare pentru asezonat preparatele.

De asemenea, iubitorii de activități în aer liber pot comanda de aici cuptoare, grătare și accesorii, termosuri și căni precum și accesorii outdoor. Produsele pentru curățenie, dar și promoțiile sunt și ele valabile în oferta magazinului.

Intră în KitchenShop Club!

KitchenShop Club este dedicat celor pasionați de gătit și de a-și echipa bucătăria cu unele dintre cele mai bune instrumente și ustensile. Acesta oferă clienților săi o experiență de cumpărare unică, cu servicii excelente și produse de înaltă calitate la prețuri accesibile. Cu livrare rapidă și un serviciu clienți prietenos, KitchenShop Club este alegerea perfectă pentru cei care doresc să-și îmbunătățească experiența de gătit și să-și transforme bucătăria într-un spațiu frumos și funcțional. Aici sunt promoții exclusive!

Mai multe produse, dar și alte surprize se găsesc pe site-ul oficial KitchenShop. Contact: office@kitchenshop.ro

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de eAdvertising
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Aparatură de laborator și echipamente corespunzătoare pentru o funcționare corectă a dispozitivelor

Aparatura de laborator este, probabil, una dintre cele mai importante componente ale unei …