Acasa Comunicate de presa Afaceri Alege un brad artificial pentru un crăciun plin de magie.

Alege un brad artificial pentru un crăciun plin de magie.

Acum că sezonul calduros a trecut concediul sa încheiat și neam bucurat îndeajuns de vară mare și soare începe numărătoarea inversă a zilelor până la Crăciun.

În timp ce ne împodobim și decorăm casele îmi spirit de toamnă și toate rețelele de socializare sunt pline de poze cu frunze și dovleci gândul ne fuge la următorul sezon.

Copilul din noi spune că abia așteaptă să vină iarna zăpada și mai ales sărbătorile de iarnă care ne aduc mereu aminte de copilărie.

Nici-o sărbătoarea de iarnă,nu e la fel dacă lipsește cel mai important element, bradul. Încă de foarte mulți ani bradul a devenit un simbol important al Crăciunului.

Bradul frumos împodobit cu un înger sau o stea în vârf, aduce magia acestei sărbători atât în casă cât și în inimi. Această tradiție datează și sa păstrat încă din Evul Mediu când în data de 24 decembrie, avea loc sărbătoarea lui Adam și Eva.

Casele erau împodobite cu pomi de Crăciun cu ocazia trecerii dintre ani. Chiar dacă fiecare țară avea propriul obicei de decorarea  pomului de Crăciun aceasta a rămas încă de atunci un simbol din ce în ce mai apreciat și iubit. 

În prezent există și alternativă eco bradului de Crăciun. Pentru cei care își doresc să nu mai taie în fiecare an un pom de brad, există alternativă cco și anume bradul artificial. Brazii artificiali nu sunt în tendință doar de câțiva ani aceștia au o istorie chiar și puțin amuzantă.

Primii brazi artificiali de Crăciun au apărut la începutul anilor 1930 și au fost făcut de o companie care făcea peri de toaletă, apoi au început să capete popularitate și să devină din ce în ce mai răspândiți.

Iată câteva avantaje pe care le poți avea cumpărând un brad artificial

1. Primul rând bradul artificial te ajută să faci economii. Dacă alegi un brad ajustabil pe înălțime pe care îl poți placi foarte mult, la anul nu va mai trebui să cumperi unul nou îl poți refolosi pe cel pe care îl ai deja.

2. Bradul artificial este foarte ușor de depozitat nu ai nevoie de ani spațiu foarte mare de depozitare fiecare ramură  se pliază lângă tulpină și astfel într- un spațiu mic îți poți păstra bradul până la Crăciunul  celălalt.

3. Bradul artificial te ajută să îți păstrezi casa curată. Un brad natural îți va da bătăi de cap datorită acelor pe care le lasă pe podeaua ta, cu un brad artificial această problemă va dispărea în plus este mult mai sigur, chiar dacă ai copiii mici aceștia nu vor putea lua acele să le înghită.

Dacă îți dorești ca în casa ta să miroase a brad natural în timpul sărbătorilor poți alege odorizante de cameră și lumânări parfumate ale căror aroma vor duce mirosul ale sărbătorilor magice în casa ta nu doar în timpul Crăciunului și întreaga iarnă.

Amintește-ți de Crăciunul copilăriei tale alegând brazii artificiali  care să îți decoreze casa.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de codcupon
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Reparatii frigidere si masini de spalat

Frigiderul sau masina ta de spalat numai funcționează, alege o companie de reparații frigi…