Acasa Comunicate de presa Afaceri Scapa ieftin de moloz, apeleaza la o firma de transport moloz

Scapa ieftin de moloz, apeleaza la o firma de transport moloz

Lucrarile de modernizare si reamenajare lasa in urma o multime de deseuri atat periculoase cum ar fi cutiile de diluant, cat si nepericuloase cum sunt bucatile de lemn, gresia, faianta sparta si bucatile de caramida. Deseurile nepericuloase ramase in urma amenajarilor poarta numele de moloz. Cum poti sa faci sa scapi de tot molozul din curtea ta? Cel mai probabil iti sta in cale si nu are un aspect foarte placut pentru curtea ta. Daca vrei sa scapi ieftin si rapid de moloz, cea mai simpla solutie este sa contactezi o firma de transport moloz din orasul tau care sa te ajute sa ai o curte curata de care sa te poti bucura iar.

Aruncarea molozului se face doar in locuri special amenajate si autorizate. Sacii de gunoi aruncati pe marginea drumului, la periferia satelor si a oraselor sau la marginea padurilor se considera infractiuni si se pedepsesc cu amenda. Deci, daca crezi ca poti face economii aruncand in locuri nepermise sacii de moloz, ar fi bine sa te mai gandesti.

Care sunt costurile pentru ridicarea molozului de la domiciliul tau?

Fiecare companie are propria lista de preturi care se calculeaza in functie de cativa factori comuni. Este important sa stii de la inceput care sunt costurile pentru ridicarea molozului de la adresa specificata de tine. Iata care sunt principalele criterii dupa care sunt fixate preturile companiilor de transport moloz.

  • Distanta pe care masina de transport o are de facut de la locul unde trebuie sa ridice molozul pana la centrul de depozitare a acestora
  • Cantitatea de moloz care trebuie ridicata de pe o anumita suprafata. Daca ai mai mult moloz de ridicat, recomandat ar fi sa alegi o companie care are masini mai mari pentru transportul molozului, astfel nu o sa fie nevoie de mai multe drumuri si pretul o sa fie mai mic.
  • In ce este depozitat molozul. Daca vrei poti pregatii molozul in saci pentru ca cei de la firma de transport doar sa ii incarce in masina de transport si sa ii livreze la centrul de depozitare. Insa daca nu doresti sa faci asta, cei de la firma o sa incarce molozul in saci in timp ce tu te poti ocupa de alte lucruri pe care le ai de facut

Daca ai moloz in curte de care trebuie sa scapi, cel mai bine este sa contactezi o firma specializata in transport mobila si moloz din orasul tau. Acestia te pot ajuta sa scapi rapid de deseurile care iti pot afecta sanatatea ta sau a animalelor de companie.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de codcupon
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Reparatii frigidere si masini de spalat

Frigiderul sau masina ta de spalat numai funcționează, alege o companie de reparații frigi…