Acasa Comunicate de presa Auto Locurile de parcare din Otopeni, pe termen lung, perfecte pentru romanii care pleaca in vacanta

Locurile de parcare din Otopeni, pe termen lung, perfecte pentru romanii care pleaca in vacanta

Atunci cand pleaca intr-o vacanta in alta tara, romanii doresc sa isi stie masina in siguranta, iar solutia este reprezentata de disponibilitatea locurilor de parcare din Otopeni pe termen lung. Aflata la doar 0.8km de Aeroportul Otopeni, parcarea este sigura si supravegheata video. Conducatorii auto care apeleaza la serviciile Park4Fly.ro au acces intotdeauna la sistemul de supraveghere, pentru a verifica daca autoturismul este pazit 24/7.

Cei care apeleaza la serviciile de parcare din Otopeni pe termen lung nu sunt nevoiti sa circule cu mijloacele de transport in comun

In acelasi timp, mijloacele de transport in comun pot fi aglomerate si nu sunt foarte confortabile.

Ce le ramane de facut conducatorilor auto care pleaca intr-o vacanta alaturi de familie sau prieteni? Bineinteles, sa foloseasca masina personala pentru a ajunge in aeroport. In acest fel, oamenii au posibilitatea de a isi face programul dupa bunul plac, in functie de ora la care este stabilit zborul catre destinatia de vacanta.

Mai mult, pentru a stabili exact momentul in care trebuie sa paraseasca locuinta, conducatorii auto pot consulta aplicatiile cu sistem GPS, care le vor furniza exact timpul in care vor ajunge la aeroport, in functie de trafic si distanta.

Transport gratuit din parcare catre aeroport

Presupunand ca rezervarea unui loc de parcare a fost efectuata deja online, specificand data si ora de sosire si plecare, conducatorilor auto nu le ramane decat sa aduca masina la locul stabilit.

Parcare din Otopeni pe termen lung | parcare pe termen lung in aeroport Bucuresti | Park4Fly.ro

parcare din Otopeni pe termen lung

In continuare, clientii companiei de parcari auto vor fi transferati catre aeroport in doar trei minute. Este bine de stiut ca transferul se face individual, pentru fiecare familie – aspect important, mai ales in contextul actual, cand oamenii trebuie sa evite spatiile aglomerate.

Oferte personalizate pentru parcarea pe termen lung

Cei care opteaza pentru parcare pe termen lung in aeroport Bucuresti vor beneficia de preturi speciale. Mai exact, o perioada mai mare de 30 de zile de utilizare a parcarii duce la costuri mai mici percepute de companie.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Auto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cum poti preveni aparitia paradontozei

Parodontoza, cunoscută și sub numele de boală parodontală, este o afecțiune inflamatorie a…