Acasa Comunicate de presa Auto Parcare pe termen lung la Otopeni: care sunt avantajele de care ai parte?

Parcare pe termen lung la Otopeni: care sunt avantajele de care ai parte?

Autoturismele se numara printre cele mai de pret bunuri ale conducatorilor auto, iar atunci cand acestia pleaca din localitate au posibilitatea de a-si lasa masinile intr-o parcare de langa aeroport Henri Coanda. Este vorba despre o solutie moderna si practica ce vine in sprijinul tuturor persoanelor care nu dispun de un loc de parcare privat si care vor sa stie ca in momentul in care se intorc acasa, masinile lor vor fi in aceeasi stare in care le-au lasat!

Siguranta

Printre cele mai importante avantaje de care se bucura proprietarii de masini care isi lasa autoturismele intr-o parcare privata se numara faptul ca astfel isi vor sti bunurile in siguranta in perioada in care pleaca din oras. Numarul incidentelor auto a sporit considerabil in ultimii ani, mai ales in Bucuresti, cel mai mare oras din Romania, unde aglomeratia este la ordinea zilei, iar parcarile reprezinta o problema importanta. Optand, insa pentru un loc intr-o parcare privata, conducatorii auto pot pleca din oras fara a-si face griji ca la intoarcere, masinile lor ar putea fi avariate.

Parcare aeroport Park4Fly, Parcare de langa aeroport Henri Coanda – supraveghere non-stop

Un alt aspect pe care proprietarii auto trebuie sa il aiba in vedere cand vine vorba despre parcarea privata https://park4fly.ro/ este acela ca intreg spatiul este supravegheat video 24 de ore din 24. Mai mult, soferii pot accesa online o aplicatie prin intermediul careia isi pot vedea masinile de la distanta oricand isi doresc, pentru a avea certitudinea ca totul este in regula.

Parcare de langa aeroport Henri Coanda | Parcare aeroport Park4Fly | Park4fly.ro

Parcare pe termen lung la Otopeni

Preturi convenabile

Nu in ultimul rand, soferii trebuie sa stie ca preturile sunt calculate in functie de perioada in care aleg sa-si lase autoturismele in parcarea private. Cu cat intervalul este mai mare, cu atat tarifele scad, intrucat reprezentatii companiei incurajeaza persoanele sa isi lase masinile intr-un loc sigur, care este atat monitorizat video, cat si pazit de agenti bine pregatiti in domeniu.

Persoanele care vor ca la intoarcere sa aiba autoturismele curate pot solicita inclusiv ca masinile sa le fie spalate, urmand ca in momentul ridicarii acestora sa achite si pretul aferent acestui tip de serviciu!

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Auto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Tipuri de corset la rochia de mireasa

Corsetul la rochia de mireasă nu este doar un element de susținere; este o piesă de artă c…