Acasa Comunicate de presa Sanatate Urmeaza sa iti faci un implant dentar in Bucuresti? Iata ce trebuie sa stii!

Urmeaza sa iti faci un implant dentar in Bucuresti? Iata ce trebuie sa stii!

Cei ce urmeaza sa isi faca un implant dentar in Bucuresti pot sa aleaga cu incredere clinica Elveto Dent. Implanturile dentare sunt cea mai buna solutie atunci cand vine vorba de inlocuirea dintilor pierduti din diferite cauze.

Aceste suruburi, confectionate de regula din titan, printr-o interventie chirurgicala minora, sunt inserate in osul maxilar si inlocuiesc radacina dintelui lipsa.

De retinut, este ca la Elveto Dent, clinica stomatologica din sector 2, isi desfasoara activitatea unii dintre cei mai buni medici stomatologi, cu o experienta vasta in domeniul sanatatii orale.

Ce presupune un implant dentar?

Procedura de inserare a implantului incepe cu aplicarea anesteziei in zona pe care urmeaza sa se lucreze, continuand apoi cu pregatirea osului in care va fi pozitionat implantul.

Aceasta pregatire se realizeaza cu ajutorul unui burghiu dentar, cu forma implantului, pentru a se crea carcasa unde va fi introdus implantul. In cele din urma, implantul va fi inserat si daca a fost necesara deschiderea gingiei, rana va fi inchisa cu cusaturi.

Implant dentar in Bucuresti | Clinica stomatologica din sector 2 | Elveto-Dent.ro

clinica stomatologica din sector 2

La fel ca radacinile dintilor, implanturile dentare sunt situate in interiorul osului maxilarului si nu sunt vizibile odata ce sunt plasate chirurgical. Sunt folosite pentru fixarea coroanelor, podurilor sau protezelor dentare si sunt realizate de regula din titan, un material usor, puternic si biocompatibil cu organismul uman, ceea ce inseamna ca nu va fi respins de acesta.

Procedura doare?

La fel ca in toate procedurile chirurgicale, disconfortul minor poate fi resimtit dupa operatie. Cu toate acestea, pentru majoritatea pacientilor, durerea dupa implant este complet tolerabila. Chiar si asa, odata ce interventia este terminata, specialistul va prescrie medicamente analgezice pentru a ajuta la ameliorarea oricarui tip de disconfort ulterior.

Cum se simt pacientii dupa un implant dentar?

Uneori este normal ca o mica vanataie sau umflatura sa apara in tesuturile moi sau gingii. De obicei disconfortul sau durerea nu necesita mai mult decat un analgezic. Chiar si asa, daca este necesar, specialistul poate prescrie medicamente mai puternice.

Pe site-ul Elveto-Dent.ro, sunt prezentate toate serviciile de inalta calitate oferite de catre aceasta clinica cu un istoric pozitiv in randul pacientilor.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Sanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Tipuri de corset la rochia de mireasa

Corsetul la rochia de mireasă nu este doar un element de susținere; este o piesă de artă c…