Acasa Comunicate de presa Folia cu bule, un ambalaj ce ofera protectie obiectelor sensibile

Folia cu bule, un ambalaj ce ofera protectie obiectelor sensibile

Folia cu bule este folosita pentru ambalarea si protectia obiectelor fragile si fine (sticla, opere de arta, oglinzi, electrocasnice si multe altele) atunci cand sunt transportate.

Folia cu bule este un material din plastic transparent folosit pentru ambalarea articolelor fragile. Asezate ritmic si simetric, duzele de aer convexe (bule) asigură înmuierea obiectelor fragile.

Scurta istorie pentru folia cu bule

 În 1957, doi inventatori, Alfred Fielding și Marc Chavannes, au încercat să creeze tapet tridimensional din plastic. Deși ideea a eșuat, au descoperit că ceea ce au făcut ar putea fi folosit ca material de ambalare. Alfred Fielding a co-fondat Sealed Air Corp. în 1960.

Designul poate fi diferit

Ambalajul baloanelor poate fi: standard si cu marcaje de culoare / ca materiale pentru descarcare electrostatica /, sau cu dimensiuni diferite ale balonului.

CIteste pe https://www.foliebule.ro mai multe despre acest material de ambalare

Bulele pot avea un diametru incepand de la 6 milimetri si pot ajunge până la 26 de milimetri sau mai mult. Acest lucru ofera un nivel suplimentar de absorbție a șocurilor în timpul transportului. Cea mai comună dimensiune a bulei este de 1 centimetru. Pe lângă gradul de protecție care poate fi obținut din dimensiunea bulelor de aer din plastic, materialul plastic în sine poate oferi o anumită formă de protecție obiectului în cauză. 

De exemplu, furnizarea de produse și componente electronice sensibile utilizează un anumit tip de bule care utilizează plastic antistatic care disipează încărcarea statică, protejând astfel cipurile electronice sensibile de tensiunile statice care le pot deteriora. Una dintre primele utilizări pe scară largă a ambalajului cu baloane a fost în 1960, livrarea noilor computere IBM 1401 către clienți.

Folia cu bule care asigură protectia obiectelor fragile sau sensibile sunt de obicei disponibile în diferite dimensiuni, în funcție de dimensiunea obiectului ambalat, precum și de nivelul necesar de protecție împotriva deteriorării. Pot fi necesare mai multe straturi pentru a asigura izolarea la șocuri și vibrații. Un strat poate fi folosit exact ca strat de protecție a suprafeței. Folia cu bule este folosită pentru a forma unele tipuri de plicuri.

Distracţie

Deoarece carcasa balonului emite un sunet specific atunci când este comprimată și ruptă, este adesea folosită ca sursă de divertisment. Recunoscând această utilizare alternativă, unele site-uri web oferă un program virtual de spargere a bulelor. Afișează o foaie de cochilii de baloane pe care utilizatorii o pot vedea și sparge făcând clic pe bule.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de cartonescu
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

John Wick 4: Trailer necruțător cu Keanu Reeves!

În cea de-a patra parte a seriei de acțiune, Wick, îmbrăcat în negru, luptă împotriva unei…