Acasa Comunicate de presa Tabla zincata – un material avantajos cu un pret de neegalat!

Tabla zincata – un material avantajos cu un pret de neegalat!

0
0

Afla mai multe despre tabla zincata

Tabla zincata este un material de constructie utilizat pentru acoperisuri sau alte proiecte. Este un material metalic cu o grosime relativ mica si o suprafata mare. Este fabricat din otel si acoperit cu un strat de zinc (acest proces se numeste zincare).

tabla zincata

Zincul este o substanta chimica care ofera protectie impotriva coroziunii materialelor de constructie, nu numai ca ajuta la imbunatatirea aspectului general al placii si ii confera o culoare specifica.

Grosimea stratului de zinc care acopera tabla zincata poate fi diferita, cu cat este mai groasa, cu atat efectul protector este mai mare. Prin urmare, utilizarea foii zincate este foarte frecventa, mai ales ca stratul protector pe care il contine ajuta la cresterea rezistentei structurii. Vezi gama Mesteru Manole aici https://mesterumanole.ro/metalurgice/tabla/tabla-zincata

Pentru ce se poate folosi?

Tabla zincata este foarte potrivita pentru diverse proiecte:

  • Industria auto-constructia de usi, aripi, plafoane, hote
  • Aparate electrice-aragaz, cuptor cu microunde, masina de spalat, frigider, aer conditionat, ventilator
  • Constructii-acoperisuri, parapete, obloane, copertine, usi, pereti despartitori
  • Alte utilizari – tablouri electrice, carcase metalice etc.

Daca acest produs este utilizat in interior, durata sa de viata poate fi chiar extinsa de 10 ori comparativ cu utilizarea in exterior. Cu cat stratul de zinc este mai gros, cu atat este mai puternic si mai durabil.

Cu toate acestea, pentru a-si prelungi durata de viata, este important sa nu sudam placile. Punctul de topire al zincului este mai mic decat cel al otelului, iar sudarea va distruge stratul protector. Se recomanda conectarea acestui material cu ajutorul suruburilor si niturilor.

Mesteru Manole ofera tabla zincata la un pret favorabil!

De la magazinul online Mesteru Manole, puteti cumpara materiale de constructie de inalta calitate la preturi foarte avantajoase. Aici puteti gasi, de asemenea, table zincate de diferite dimensiuni, cu raporturi atractive de calitate si pret.

In plus, Mesteru Manole ofera si produse pentru design interior si exterior, materiale electrice si metalurgice, incalzire si echipamente de protectie.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de sts
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Descopera Siguranta Digitala cu Auditul de Securitate Cibernetica de la CertInspect

Intr-o lume digitala in continua evolutie, securitatea cibernetica devine din ce in ce mai…