Acasa Comunicate de presa Auto De ce este util un cadru de mers in special persoanelor varstnice?

De ce este util un cadru de mers in special persoanelor varstnice?

Un cadru de mers este un dispozitiv ortopedic recomandat in general batranilor, persoanelor de varsta a treia sau persoanelor care au suferit un accident si sunt in faza de recuperare si nu se pot deplasa fara sprijin.

Aceste dispozitive, din fericire, sustin echilibrul utilizatorilor pe toata durata deplasarii, se dovedesc perfecte pentru batrani, pentru persoanele cu afectiuni locomotorii permanente sau temporare, precum si persoanelor care se recupereaza dupa unele interventii chirurgicale.

Oferta magazinului online www.magazinulortopedic.ro cuprinde numeroase astfel de dispozitive, dar si de carje ortopedice, dedicate persoanelor care au suferit luxatii, fracturi si interventii chirurgicale la membrele inferioare.

Ce caracteristici si avantaje au cadrele ortopedice?

Un cadru ortopedic are numeroase caracteristici si avantaje usor de recunoscut de pacienti, dar si de ingrijitorii acestora, care vad pe zi ce trece imbunatatiri in starea lor de sanatate si in modul lor de deplasare.

Cadrele de mers trebuie sa fie usoare, pentru ca pacientii sa se deplaseze fara probleme, sa fie realizate asadar din materiale care sustin acest lucru, din aluminiu.

De asemenea, este important ca aceste dispozitive sa fie reglabile, sa fie adaptate pentru diferite inaltimi si grupuri de pacienti, iar daca sunt dotate cu amortizoare din cauciuc antiderapante, siguranta este pe primul loc.

Pe de alta parte, cadrele ortopedice trebuie sa aiba un pret cat se poate de accesibil pentru cei care au nevoie de ele si au venituri modeste.

Cadru de mers | Cadru ortopedic | MagazinulOrtopedic.ro

cadru de mers

Dispozitivele medicale de acest gen trebuie sa fie un sprijin sigur si de durata pentru persoanele pentru care deplasarea reprezinta o provocare din punct de vedere fizic, dar care nu isi permit sa investeasca sute de lei in cele mai perfromante produse de acest gen de pe piata.

Baston, carje sau cadru? Ce dispozitiv este potrivit pentru fiecare pacient in parte?

Medicul specialist care urmareste evolutia pacientilor va sti ce dispozitiv este potrivit pentru fiecare in parte. Asadar, pentru persoanele care au probleme in deplasarea zilnica si in intreprinderea activitatilor de zi cu zi in mod independent sau au o afectiune a sistemului locomotor, atat cadrul de mers, cat si carjele ortopedice sau bastonul pot reprezenta o solutie eficienta.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Auto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cele mai importante accesorii pentru o rochie de mireasă

Ziua nunții tale este una dintre cele mai importante zile din viața ta, iar alegerea rochi…