Acasa Comunicate de presa Sanatate Te recuperezi dupa o interventie chirurgicala complicata? Iata cum te poate ajuta un cadru de mers!

Te recuperezi dupa o interventie chirurgicala complicata? Iata cum te poate ajuta un cadru de mers!

Comentariile sunt închise pentru Te recuperezi dupa o interventie chirurgicala complicata? Iata cum te poate ajuta un cadru de mers!
0

Procesul de recuperare dupa o interventie chirurgicala complexa poate fi dificil, mai ales in cazul persoanelor varstnice, situatie in care au nevoie de un ajutor din exterior. Din pacate, multi dintre pacientii care ajung sa depinda de o persoana din exterior pentru o perioada lunga de timp poate ajuge sa sufere si de depresie. Gandul ca nu isi pot desfasura de unii singuri activitatile zilnice poate fi coplesitor.

Din acest motiv, folosirea unor cadre de mers poate fi solutia potrivita. Aceste dispozitive medicale nu contribuie doar la capatarea echilibrului, dar ofera, implicit, si independenta in viata celor cu mobilitate redusa din diverse motive.

Principalele motive ale utilizarii cadrului de mers

Fie ca este vorba despre persoanele in varsta sau despre cei care se confrunta cu dificultati in mentinerea echilibrului, cadrul de mers este instrumentul perfect care poate fi folosit pentru redarea independentei. Principalul si cel mai evident motiv este redat de nivelul ridicat de siguranta in ceea ce priveste deplasarea dintr-un punct in altul.

Exista un dispozitiv util si in cazurile pacientilor care se confrunta cu probleme mai grave, nereusind sa se deplaseze pe propriile picioare: fotoliul rulant. Acesta previne aparitia accidentarilor, oferindu-le utilizatorilor incredere ca se pot descurca de unii singuri.

Un alt motiv pentru folosirea cadrului de mers in procesul de recuperare consta si in faptul ca dispozitivul contribuie semnificativ la intarirea muschilor picioarelor si imbunatatirea functionarii aparatului locomotor. De asemenea, prin antrenarea constanta a muschilor, pacientul isi poate recapata stabilitatea si echilibrul pe propriile picioare, riscul de accidentare diminuandu-se considerabil.

Cadre de mers | fotoliu rulant | TesaMedical.ro

Cadre de mers

Multumita aparaturilor, instrumentelor si dispozitivelor medicale puse la dispozitie de TesaMedical.ro, cabinetele si clinicile pot fi echipate in mod corespunzator, astfel incat sa le ofere pacientilor toate conditiile optime de a se vindeca.

Cu alte cuvinte, cadrul de mers si fotoliul rulant sunt folosite, de regula, de pacientii care se afla intr-o perioada de recuperare dupa o boala sau o interventie chirurgicala, dar si de cei care se confrunta cu probleme de mobilitate, contribuind la recapatarea sentimentului de independenta.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Sanatate
Comentariile sunt inchise.

Citeste si...

Explorarea cărților de dezvoltare personală intr-un anticariat online

Dezvoltarea personală este un proces continuu de autoperfecționare și învățare. Într-o lum…