Acasa Comunicate de presa Cauti cornier de calitate si la pret avantajos? Apeleaza la Marola!

Cauti cornier de calitate si la pret avantajos? Apeleaza la Marola!

0
0

Materialul de constructie denumit cornier este unul dintre cele mai cunoscute produse din acest domeniu, fiind adesea folosit de cei mai buni mesteri si de specialistii din domeniul constructiilor. Fiind un produs confectionat din carbon si otel, acesta detine o sectiune transversala cu ajutorului careia formeaza un unghi drept, ce poate avea laturi cu dimensiuni diferite.

Gasesti cornier la cel mai bun pret din online la Marola!

Fiind cunoscut si sub alte denumiri, cum ar fi profi L sau otel carbon, acest cornier mai este folosit in special datorita imbinarii de elemente pe care o detine. Avand in vedere gama diversa si variata de dimensiuni, grosimi si modele pe care o ai disponibila la Marola, in momentul in care vei comanda produsul nu va trebui sa te gandesti si la alte aspecte logistice pentru ca se va ocupa echipa Marola. Tu trebuie sa ai in vedere doar necesitatea proiectului respectiv inainte de a comanda.

Care sunt principalele caracteristici ale acestui material?

Cum mentionam anterior, avantajul pe care il ofera materialul cornier este ca poate avea dimensiuni diferite, iar cand vine vorba de latime aripilor, acestea formeaza un unghi drept, putand fii adesea folosit in orice tip de proiect. Dimensiunile pe care le pot avea acest material sunt cuprinse intre 20 si 100 mm latime sau 30 si 200 mm pentru dimensiuni mai late.

cornier

Din punct de vedere al grosimii, aceasta poate varia intre 3 si 15 mm. In ceea ce priveste unghiul format cu ajutorul celor doua aripi, acesta trebuie mentinut la forma initiala, chiar si in cazul unei taieri pentru a putea fi utilizat intr-un mod corespunzator.

Alegerea unui cornier trebuie efectuata intotdeauna in functie de necesitatile proiectului desfasurat. Fiind un produs versatil, acesta poata fi utilizat in diferite domenii, precum componente structurale, constructia de remorci, aplicatii metalice pentru vehicule sau caroserii.

De ce sa alegi acest produs?

Conform standardelor internationale, cornierul respecta regulile impuse, iar specialistii il considera un material de top, fiind cea mai buna alegere cand vine vorba de structuri si proiecte metalice a caror principala calitate este rezistenta. Astfel, alege sa folosesti acest material daca efectuezi proiecte care necesita sudare sau rezistenta. Acest produs actioneaza ca un liant impotriva agentilor corozivi.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de sts
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Explorarea Avansata pentru Sanatatea Ta: Computer Tomograf la Clinica Romgermed

In lumea moderna a medicinei, tehnologia avansata devine din ce in ce mai cruciala pentru …