Acasa Comunicate de presa Cumpara acum tabla decapata de calitate de la Mesteru Manole!

Cumpara acum tabla decapata de calitate de la Mesteru Manole!

0
0

Tabla decapata este un material metalurgic versatil ce poate fi util in numeroase proiecte de constructii.  Datorita celor doua posibilitati de confectionare a acesteia, exista doua variante de tabla decapata, fiecare cu propriile sale caracteristici ce se adapteaza unor contexte distincte.

Ce este tabla decapata?

tabla decapata

Aceasta este un material realizat din otel ce se ruleaza si preseaza in randuri repetate, pana se ajunge la grosimea dorita. Acest proces se realizeaza fie prin laminare la cald, fie prin laminare la rece, in cazul din urma fiind posibila fabricarea tablelor cu grosimi mai reduse. Indiferent de varianta aleas, veti avea garantia ca produsul cumparat reprezinta o investitie excelenta.

Daca alegeti sa achizitionati tabla decapata fabricata prin procesul de laminare la rece, acesta se va potrivi mai bine proiectelor care necesita elemente cu o precizie inalta, existand posibilitatea de a avea grosimi mai subtiri fara a risca pierderea rezistentei. Mai mult decat atat, tabla poate fi sudata fara dificultati.

Ce proprietati detine tabla decapata?

Rezistenta la coroziune – avand protectie impotriva actiunii agentilor corozivi, tabla decapata beneficiaza de o durata de viata lunga, pastrandu-si proprietatile in timp;

Densitate crescuta – materia prima din care se fabrica, otelul, este un material greu ce prezinta o densitate mare, contribuind la buna rezistenta;

Fuzibilitate – pentru acest lucru, materialul poate fi topit la anumite temperaturi;

Conductibilitate electrica – prezinta capacitatea de conducere a curentului electric;

Conductibilitate termica – este potrivita pentru instalatiile care necesita o incalzire si o racire rapida;

Luciu metalic – acesta se obtine prin procesul de lustruire;

Dilatare termica – produsul isi poate mari dimensiunile odata cu cresterea temperaturii,

Cum poate fi folosita?

Fiind un produs versatil, este facil de integrat in diferite tipuri de proiecte de constructii. Tabla decapata se utilizeaza pentru realizarea parapetilo pentru autostrazi, pieselor pentru automobile, rafturilor de depozitare, electrocasnice,  elementelor publicitare si alte confectii metalice.

La Mesteru Manole gasiti tabla de calitate inalta

Oferta magazinului online Mesteru Manole include un numar mare de materiale de constructii din toate categoriile. De aici puteti achizitiona tabla de diferite tipuri si dimensiuni, adaptabila nevoilor si cerintelor proiectului dumneavoastra de constructii. Mesteru Manole este partenerul tau de incredere in constructii!

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de sts
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Inovare in Publicitate: Descopera Puterea Mesh-ului Publicitar!

In era digitala in continua evolutie, fiecare afacere cauta modalitati noi si eficiente de…