Acasa Comunicate de presa Tabla decapata | proprietati, intrebuintari si detalii esentiale

Tabla decapata | proprietati, intrebuintari si detalii esentiale

0
0

Descopera mai multe despre tabla decapata

Tabla decapata este un material metalurgic destul de nou folosit la producerea diferitelor piese si elemente din electronice si aparate de uz casnic sau inca vizibil in produsele finite. Este cea mai buna solutie pentru aplicatiile mentionate mai sus datorita performantei sale excelente, dar cel mai important, aspectul sau este foarte neted si impecabil.

Acest material metalurgic este produs prin laminare la rece. Mai exact, aceasta este obtinuta printr-un proces in care materia prima, adica otelul, este presata la presiune mare si rulata continuu prin niste role mari. Scopul principal este sa o faceti cat mai subtire posibil. Intregul proces se desfasoara la temperaturi extrem de scazute, astfel incat tabla decapata nu sufera modificari semnificative precum laminarea la cald, iar grosimea finala poate fi controlata mai usor.

Cum se obtine acest material?

tabla decapata

Tabla decapata se obtine prin procesul de laminare la rece. In timpul procesului de productie, otelul, care este materia prima pentru obtinerea tablei decapate, este rulat continuu si presat printr-o serie de role speciale pentru a-l subtia pana se obtine grosimea dorita. Intregul proces este efectuat la temperaturi sub temperatura de recristalizare pentru a obtine o grosime mai precisa. Datorita acestui proces special de productie, grosimea otelului poate fi mult redusa in comparatie cu procesul de laminare la cald si se pot obtine grosimi mai stranse.

Dupa procesul de productie, pe acest material poate fi aplicata o pelicula de ulei pentru a preveni ruginirea acestuia. Trebuie indepartat atunci cand se folosesc foi spalate cu acid, care sunt o pelicula usor de indepartat.

Unde este placa de decapare cea mai buna solutie?

Trebuie sa stiti ca materialele ca aceasta tabla decapata sunt adesea folosite pentru a face piese care sunt vizibile cu ochiul liber.

Prin urmare, expertii folosesc acest material pentru a fabrica bunuri de larg consum (aparate) precum si piese pentru industria auto. Nu numai ca, placile de decapare sunt folosite si la realizarea unor mobilier, rafturi de depozitare, unele produse metalice, panouri publicitare mari, masini agricole, balustrade de drum etc.

O utilizare mai specifica este aceea ca se foloseste la construirea acoperisurilor, asta pentru ca poate fi vopsit si zincat.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de sts
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Explorarea Avansata pentru Sanatatea Ta: Computer Tomograf la Clinica Romgermed

In lumea moderna a medicinei, tehnologia avansata devine din ce in ce mai cruciala pentru …