Acasa Toate categoriile Cum sa alegi protezele de box Knockout

Cum sa alegi protezele de box Knockout

Cand vrei sa faci sparring sau sa te antrenezi mai dur cu parteneri mai experiementati ca tine, trebuie sa fi 100% sigur ca esti cat mai protejat mai ales cand vine vorba de dantura ta.

Dantura ta este cea mai expusa la lovituri pentru ca adversarii din ring sau cei de la sparring vor tintii dantura ta – aici se produce cel mai mare soc.

Astfel echipa Knockout iti vine acum in ajutorul tau cu gama completa de proteze dentare de box care sa te ajute sa ai un nivel cat mai ridicat de protectie cand faci sparring sau esti in ringul de lupta. Toti luptatorii in sporturile de contact au nevoie de o proteza dentara de calitate ridicata pentru o protectie sigura.

Chiar daca este o bucata mica de echipament sportiv, proteza de box este un must have pentru orice luptator – fara de care nu poti sa te antrenezi la standarde inalte.

Echipa Knockout Store te ajuta sa alegi cea mai buna proteza de box pentru ca tu sa te antrenezi cat mai bine.

In orice sport de contact vrei sa ai protectie maxima cand faci sparring sau te lupti, de aceea proteza de box se alege dupa tipul ei. Aici ne referim la proteza simpla sau dubla. Cea simpla ofera protectie mai mare pentru partea superioara a danturii tale, in timp ce proteza dubla ofera protectie pentru ambele parti.

Mai trebuie sa fim atenti si daca proteza de box va avea sau nu gel de protectie – acesta va oferii o absorbtie mai buna a socurilor cauzate de incasarea de lovituri.

Pe www.knock-out.ro gasesti proteze de box de la propriul brand, dar si de la brandurile cunoscute precum Venum, Shockdoctor.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Flavius Noja
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Pentru eleganta in casa alege fronturile din lemn masiv

Toti stim ca multa lume vrea si isi doreste o mobila de calitate in bucatarie si in casa, …