Acasa Toate categoriile Pentru eleganta in casa alege fronturile din lemn masiv

Pentru eleganta in casa alege fronturile din lemn masiv

Toti stim ca multa lume vrea si isi doreste o mobila de calitate in bucatarie si in casa, care sa isi pastreze pentru multa vreme aspectul de nou chiar daca este supusa la umiditate si aburi. Dar ce inseamna mai exact calitatea cand vorbim de mobila de bucatarie? Astfel trebuie sa intelegem ca mobila de bucatarie trebuie sa aiba materialele potrivite, detalii ideal si dimensiuni pe baza spatiului de care dispunem.

Stii deja ca orice amenajare sau renovare a bucatariei incepe cu un plan si o schita a spatiului. Include aici tot ce inseamna dimensiunile incaperii, distantele de la usa la tavan sau de la fereastra la tavan si amplasarea prizelor.

Echipa Protege Parol iti pune acum la dispozitia ta si gama de fronturi de mobila din Lemn masiv pentru ca tu sa te bucuri de confort si calitate ridicata.

Mobila care este realizata din fronturi de lemn masiv este cea care aduce o atmosfera mai calda si clasica intodeauna si este ideala pentru bucatarie si dormitor.

Avantajul mobilierului cu fronturi de tip lemn masiv este faptul ca isi pastreaza din frumusete si proprietati mai multa vreme. Este un design ce atrage cu siguranta increderea si privirile oamenilor.

Astfel aceste fronturi sunt cele prin care sa poti dezvolta cu adevarat un design de care sa fi mandru.

Fronturile din lemn masiv pe care le oferim sunt in nuante variate de lemn, de la bejuri fine, la marouri impunatoare.

Fara doar si poate, lemnul masiv ramane “regele” in ceea ce inseamna mobila de calitate. Chiar daca este un material pretios, lemnul masiv ofera o lunga durata de viata mobilei si o eleganta desavarsita, pe care nici un alt material nu o poate egala. Proprietatile lemnului permit frezarile si realizarea unor accesorii de mare rafinament. Cornise, pilastrii, gardulete, toate pot “imbraca” bucataria transformand-o intr-un spatiu de vis. Caldura lemnului cu siguranta va fi reflectata si in spatiul pe care il ocupa

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Flavius Noja
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

BENEFICIILE APEI IONIZATE ALCALINE PENTRU SĂNĂTATE

De ce apa ionizată alcalină este benefică pentru sănătate? Apa ionizată alcalină are …