Acasa Comunicate de presa Carti recomandate pentru pasionatii de spiritualitate

Carti recomandate pentru pasionatii de spiritualitate

In ultimii ani, autorul Dan Brown a schimbat complet conceptia asupra a ceea ce inseamna bestseller, devenind un adevarat fenomen mondial, iar printre cele mai cunoscute carti recomandate din domeniul spiritualitate se numara si cartile lui. Acest autor a spart tipare si a schimbat enigmele omenirii in literatura de mare succes, inregistrand in tara un succes uimitor, cu sute de mii de exemplare vandute an de an. Dan Brown este pasionat de chei, coduri, de teme si criptografie pe care le-a transpus si in romanele sale. Recomandarile specialistilor http://blog.printrecarti.ro includ atat Ingeri si Demoni, cat si Codul lui Da Vinci, Simbolul pierdut sau Inferno.

De ce in lista de carti recomandate pentru pasionatii de spiritualitate se numara si “Ingeri si demoni”?

Una dintre cele mai des intalnite recomandari de carti pentru persoanele care doresc sa afle mai multe despre trecut, despre vechi simboluri, despre povestile care au fascinat lumea este Ingeri si Demoni scrisa de Dan Brown. Intr-adevar, curiosii pot sa vada si ecranizarea acestei carti din anul 2009 ce apartine Columbia Pictures.

Cartea spune povestea unui celebru specialist de la Harvard care este chemat de urgenta in Elvetia sa examineze trupul neinsufletit al unui barbat al carui piept a fost ars cu fierul cu un simbol ciudat, moment in care se descopera o veche civilizatie, Illuminati, care au declansat o rascoala impotriva Bisericii Catolice. Reprezentantii Illuminati au plasat chiar o bomba in inima Cetatii Vaticanului.

Carti recomandate| recomandari de carti | Blog.Printrecarti.ro

carti recomandate

Cu ajutorul unei cercetatoare misterioase, pe nume Vittoria Vetra, specialistul de la Harvard porneste intr-o cursa pentru a descoperi amplasamentul bombei si pentru a salva Vaticanul. Cautarile ii poarta pe cei doi oameni de stiinta prin criptele care sunt pecetluite de secole, prin catacombele pline de pericole si prin catedralele parasite, dar si in ascunzatoarea demult uitata a ordinului Illuminati.

Fara doar si poate, cartea Ingeri si Demoni este o carte captivanta despre spiritualitate, despre lumea straveche, despre misterele lumii, despre semne si simboluri, o carte care merita citita si care, impreuna cu filmul va raspunde cititorilor la multe intrebari si nelamuriri pe care acestia le au si ii vor ajuta sa se bucure de o lectura foarte placuta care ii va tine cu sufletul la gura.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cele mai importante accesorii pentru o rochie de mireasă

Ziua nunții tale este una dintre cele mai importante zile din viața ta, iar alegerea rochi…